Dnevni horoskop za utorak, 13. decembar: Rakovi, ostavite EMOCIJE po strani, Ovnovi, ne uplićite se u stvari koje ne možete da REŠITE

Vesti 12.12.2022 19:03 0

Evo šta vam zvezde predviđaju za sutra

Dnevni horoskop za utorak, 13. decembar: Rakovi, ostavite EMOCIJE po strani, Ovnovi, ne uplićite se u stvari koje ne možete da REŠITE

unsplash.com

 

Ovan 

Mesec aktivira vaše polje poslovne komunikacije i do kraja dana imaćete veoma zanimljive rezultate u vezi posla. Venera vam je negativna aspektovana i to donosi probleme sa partnerom. Ništa ne može to da rešite do kraja. 


Bik 
Utorak je idealan dan da se okrenete sebi i svemu onome što ste zapostavili unazad nekoliko dana. Osoba u znaku lava vam se veoma otvorena suprotstavlja i ne daje vam način kako da rešite poslovne stvari. 


Blizanci
Do kraja ove nedelje bićete pod velikom tenzijom zbog nerazvijenih odnosa u krugu porodice. Naučite da kažete ne i da iznese te svoj stav do kraja. Ljubavna situacija je stabilna i to vas veoma smiruje. 


Rak 
Ovo idealan dan da se okrenete potrebama vašeg partnera jer je to nešto što on očekuje odavno. Zdravstveno stanje je dobro ali bi trebalo povesti više računa o kičmi. 


Lav 
Ovih narednih nekoliko dana od vas mnogo toga zavisi posebno kada je u pitanju poslovna atmosfera. Osoba koja je nadredjena,  ima velike sukobe sa vama od ranije i ovo idealan dan da se oko toga otvoreno razgovara. 


Devica
Sam početak utorka je veoma nestabilan jer ste veoma loše spavali. Pokušajte da se okrenete malo više sebi i svojim događajima u krugu vaše porodice. Mogući problemi sa grlom. 


Vaga 
Od danas donosite novu odluku u vezi poslovne saradnje sa osobom u znaku Jarca. Bićete pod jako negativnim utiskom voljene osobe ali se sve to popravlja do kraja dana. Problem sa zubima. 


Škorpija 
Ovo je jedan od onih dana kada imamo problem sa sobom i sa svojim načinom razmišljanja. Danas ne trpite ništa kod sebe pa je najbolje da prepustite da drugi organizuju poslovnu stranu. 


Strelac 
Merkur pravi nezgodne aspekta sa vašim poljem zarade i novca pa su mogući problemi u krugu porodice zbog toga. Član porodice uporno od vas traži uslugu koja je veoma komplikovana. Ljubavna situacija je u najboljem redu.


Jarac 
Oni jarčevi koji su slobodni, danas mogu imati veoma zanimljiv razgovor sa osobom koja im se već duži vremenski period dopada. Najbolje bi bilo da govorite sastanak i viđenje. Vodite računa o načinu spavanja. 


Vodolija
U narednih nekoliko dana bićete pod jako velikim pritiskom partnera. On od  vas traži da budete posvećeni vašem odnosu mnogo više nego do sada. Zdravstveno stanje je takvo da se od vas zahteva malo manje hrane. 


Ribe 
Ovo je savršen dan da se posvetite sebi i vašim planovima za sledeću godinu. Očekuje vaš iznenadni poziv od osobe u znaku Bika. Do kraja dana imaćete veoma zanimljiv razgovor sa članom porodice. 

 

BONUS VIDEO - Ispovest Velke Gelić, majke koja je sinu dala svoj bubreg

 

 

Komentari (0)
Loading