Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 6. april: Jedan znak će imati NEVEROVATAN finansijski priliv

Vesti 05.04.2023 17:30 0

Evo šta vam zvezde pripremaju za sutra

Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 6. april: Jedan znak će imati NEVEROVATAN finansijski priliv

Shutterstock

 

Ovan 

Situacija u krugu porodice je veoma zanimljiva jer dolazi do rešenja na koje niste navikli. Osoba u znaku Devica vam je velika poslovna prepreka i računajte na taj odnos koji ne može da se popravi.

 

Bik 

Venera je u dobrom aspektu sa vašim Suncem i daje mogućnost da poslovno napredujete. Čuvajte se duplih akcija što se tiče posla jer je to nešto što može veoma emotivno da vas optereti. 

 

Blizanci

Zdravlje je odlično ali ipak povedite računa o sebi i svim aspektima zdravlja. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Lava koja je veoma bitna u vezi poslovne situacije. Ljubav je u stagnaciji. 

 

Rak 

Potrudite se da budete što bolji u svojim zahtevima prema voljenoj osobi jer je to način da popravite odredjene stvari. Posao vam slabo ide ali biće bolje od sledeće nedelje. Do kraja dana vodite računa o mogućim aspektima svađe. 

 

Lav 

Bićete veoma aktivni i raspoloženi kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Od vas zavisi mnogo toga ali pokušajte ponovo da razgovarate sa svojom porodicom. Ljubav vam je jako bitna. 

 

Devica 

Bićete veoma dobro raspoloženi za razgovor sa partnerom i to je nešto što će vas stvarno izvesti na pravi put. Tuga koju nosite u sebi već neko vreme sada će početi da se rešava u smislu poslovnih obaveza i odnosa. 

 

Vaga 

Komunikacija sa partnerom je veoma komplikovana i zategnuta zbog njegove potrebe da bude u pravu. Nemojte se iznenaditi ako se neko iz prošlosti vrati ili poželeti da se obnovi vaš kontakt. 

 

Škorpija

Tokom dana najbolje bi bilo da se posvetite svemu onome što je ostalo u vezi posla. Osoba u znaku Jarca je jako posvećena vašim poslovnim odnosima i to je ono što ce vas rasteretiti Zdravlje je sjano. 

 

Strelac 

U narednih nekoliko dana od vas će se očekivati mnogo više konkretnih saveta u vezi poslovne situacije sa inostranstvom. imajte u obzir činjenicu da ste vi ipak neko ko mnogo toga može da uradi samostalno. 

 

Jarac 

Vašu tvrdoglavost je velika i to je ono što vam je najveća mana ali i vrlina. Dobro organizujte svoje vreme  jer tako dobijate na kvalitetu. Ljubavna situacija je veoma nestabilna zbog vaše potrebe da budete uvek u pravu. 

 

Vodolija 

Mentalno ste jaki i to je ono što vas čini  srećnim i zadovoljnim sobom i svojim životom. U narednih nekoliko dana bićete veoma aktivni kada su u pitanju odnosi sa partnerom i moguće je da cete potpisati ugovor poslovnog tipa. 

 

Ribe 

Od vas zavisi i od vaše zelje kako će se odvijati odredjene stvari. Poslovna situacija je veoma napeta jer mnogo toga očekujete da se rešava samo od sebe. Koliko se budete pokrenuli, toliko ćete moći da očekujete poslovnih rezultata. 

Komentari (0)
Loading