Dnevni horoskop za PETAK, 13. januar: Blizanci, trebaće vam više energije da prebrodite ovaj period, Lavovi, na ljubavnom planu vam sve ide

Vesti 12.01.2023 20:03 0

Evo šta vam zvezde poručuju za sutra

Dnevni horoskop za PETAK, 13. januar: Blizanci, trebaće vam više energije da prebrodite ovaj period, Lavovi, na ljubavnom planu vam sve ide

Shutterstock

 

Ovan 

Ovo je idealan period da se okrenete sebi i da razumete sebe na najbolji mogući način. Nije uvek sve kako izgleda, naročito kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Odvojite vreme za svoje odmaranje. 


Bik 
Do vas je kako ćete reagovati na poslovne saradnje sa osobom u znaku Jarca. Od vas zavisi kako će se odvijati stvari sa ljudima koji vam traže mnogo toga. Sačekajte koji dan da bi doneli ljubavnu odluku. 


Blizanci
Komunikacija sa osobom u znaku Device vam ide veoma usporeno jer ne možete da pokažete svoju moć. Pokušajte da se koncentrišete na ono sto je vaše i odradite svoj deo posla kako je potrebno i kvalitetno. 


Rak 
Do kraja dana povoljne i korisne informacije stižu od osobe koja je veoma poslovno važna. Obratite pažnju na moguće prepreke koje su u krugu porodice. Vi se morate izboriti za svoje zdravlje. 


Lav 
Danas je dan za takve stvari gde ćete se maksimalno odmarati. Nikome ne možete odrediti šta će da misli ali možete promeniti način kako vi reagujete. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. 


Devica 
Saznaćete nove poslovne informacije u vezi novog posla. Bićete zatečeni nekim dogadjajima. Nemojte donositi nagle odluke o porodičnim odnosima jer ćete svakako pogrešiti. Partner vam je velika poslovna podrška. 


Vaga 
Ovo je idealan period da se vidite sa partnerom i sa svojim prijateljima. Pokrenite se na bilo koji način jer je u pitanju i vaše zdravlje. Nije sve onako kako vi zamišljate. Grlo vam je osetljivo. 


Škorpija 
Saznaćete mnogo toga što je bitno za vaš odnos sa partnerom. Odavno se ovako niste dobro i pozitivno osećali u vezi budućih poslovnih akcija. Zdravlje je odlično. 


Strelac 
Jutro je veoma uzbudljivo jer ćete imate veoma lep razgovor sa osobom u znaku Lava. Dobijate bolji uvid u vezi posla zbog vaše želje da maksimalno napredujete. Problemi sa glavoboljom. 


Jarac 
Do kraja dana nemojte menjati mišljenje u vezi ljubavnog odnosa. Važno je biti sam sa sobom u balansu. Sve drugo se možete rešavati, ali svoj mir nikada nemojte davati za bilo šta drugo. 


Vodolija 
Mesec je u nezgodnom aspektu sa vašim poljem razgovora. Možete se obratiti za pomoć i podršku prijateljima jer tako ćete lakše savladati ovaj period. Zdravlje je fantastično. 


Ribe 
Do vas je i do vašeg odnosa prema sebi što se tiče poslovne saradnje. Nemojte kriviti druge osobe jer nije do njih. Morate da budete malo više objektivni. Problemi sa prehladom. 
 

Komentari (0)
Loading