Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 24. april: Jedan znak će doživeti veliku NEPRAVDU od strane voljene osobe

Vesti 23.04.2023 17:30 0

Evo šta vam zvezde poručuju za sutra

Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 24. april: Jedan znak će doživeti veliku NEPRAVDU od strane voljene osobe

pixabay

 

Ovan 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca u vezi posla i poslovnih aktivnosti. Necete moći da rešavate stvari koje su veoma važne jer ćete biti pod jakim uticajem drugih. 


Bik 
Tokom dana najbolje je da se posvetite svemu onome što ste planirali i imaćete priliku da se okrenete sebi i svojim željama. To je nešto što je vama najvažnije jer mnogo toga ste već rešili u partnerskom odnosu. 


Blizanci
Komunikacija sa partnerom je na veoma niskom nivou i emocije su vam veoma uzburkane. Pokušajte sa razumete zasto njegova potreba da se povuče je mnogo jača od Vase potrebe da budete u centru pažnje. Zdravlje je odlično. 
 
Rak 
U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će se odvijati situacija sa članovima porodice posebno kada su u pitanju odnosi u vezi novca. Zdravstveno stanje je alarmantno,  povedite računa o mogućim problemima sa stomakom. 


Lav
Bićete veoma loše shvaćeni od strane saradnika na poslu pa je jako važno kako ćete komunicirati do kraja dana. Osoba u  znaku Device vam može biti veliki kritičar ali možete naučiti mnogo toga, posebno po pitanju vase emotivnosti. 


Devica 
Previše smo tvrdoglavi i ne možete da se opustite kada su u pitanju odnosi sa osobom u znaku Jarca koja vam poslovno pomaže već neko vreme. Ne donosite nagle odluke do kraja dana jer ne mogu da vam donesu pravo emotivno rešenje. 


Vaga 
Početak dana je pod jakim uticajem vaše potrebe da bude sve detaljno odrađeno po pitanju poslovne saradnje.  Emotivno ćete biti previše zauzeti da bi mogli da se bavite svojim svakodnevnim obavezama. 


Škorpija
Danas je jedan od onih dana kada je najbolje da prespavate zbog negativnog uticaja Meseca i Marsa. Potrudite se da do kraja dana ne donosite odluke i ne savetujete nikome ništa. Čuvajte se mogući problema sa stomakom. 


Strelac
Danas ćete biti pod velikim pritiskom osobe u znaku Vodolije koja od vas traži nemoguće stvari. Situacija u vezi ljubavi je na velikoj prekretnici zbog vaše potrebe da menjate sve u svom životu. Mogući problemi sa ishranom.


Jarac 
Bićete previše zauzeti drugim stvarima ali partner to neće razumeti. Čuvajte se naglih i iznenadnih odluka kojima vi zapravo niste skloni ali partnerski odnos vas može navesti na to. Stiže vam povoljan glas iz inostranstva u vezi novca. 


Vodolija 
Do kraja dana bićete veoma ponosni na sebe i na ono što ste uradili unazad nekoliko meseci u vezi posla i poslovne saradnje sa inostranstvom. Situacija u krugu porodice vas pritiska i ne želite da rešavate stvari koje ste započeli. 


Ribe 
U narednih nekoliko dana kasnićete sa svojim obavezama koje su veoma važne jer poslovnog karaktera. Probajte da se bolje posvetite svemu onome što je poslovno i materijalno važno za naredni poslovni period. 
Komentari (0)
Loading