Dnevni horoskop za UTORAK, 26. april: Lavovi rasplamsavaju strast, Ovnovi unapređuju poslove, problemi sa zdravljem za Bika

Vesti 26.04.2022 07:59 0

Nikad niko nije postao siromašan dajući drugima!

prijatelji

Shutterstock

 

Ovan

Danas ste potpuno posvećeni ljubavnoj situaciji jer partner ima privatnih problema. Što se tiče posla danas ćete biti potpuno rasterećeni. Imate maksimalno podršku svojih kolega. Zdravlje je odlično. 


Bik 
Vi ste pod uticajem Meseca koji vam pokreće energiju aktivnosti. Želite više da dobijete na planu posla zato poboljšajte svoju komunikaciju i svoju ambicioznost. Mogući problemi sa kičmom. 


Blizanci
Tokom dana bićete veoma uznemireni zbog događaja u porodici. Ali na kraju ćete shvatiti da ste se bez razloga brinuli. Na poslu je stabilno a u kući su mogući manji sukobi. Zdravstveno se dobro osećate.


Rak 
Vaša potreba da budete uvek emotivno stabilni danas je u potpunom haosu. Potrudite se da budete iznad svojih emocija i da završite poslovne obaveze. Nemojte krivicu prebacivati na druge. 


Lav 

Vi ste danas posebno ponosni na sebe jer ćete dobiti informacije da ste uspešno završili jedan poslovni projekat. Moguće kraći sukob sa osobom u znaku Ovna iz vaše okoline. Mogući problemi sa zdravljem odnosno sa kičmom. 


Devica 
Danas ćete imati navalu emocija posebno što to nije svojstveno vašem znaku. Pokušajte da izvučete najbolje za vas što se tiče poslovnog sastanka sa osobom u znaku Ribe. Ljubav je stabilna. 


Vaga 
Tokom dana mogući su problemi na relaciji vi i vaš partner. On je već neko vreme pod negativnim uticajem ljudi sa kojima radi. Zahvaljujući vama može napraviti jako dobar poslovni potez u narednim danima. Zdravstveno ostaje stabilni. 


Škorpija
Tvrdoglavo se ponašate u odnosu sa partnerom što jako negativno utiče na vašu odnos. Budite dosledni sebi i nemojte da padate na provokacije s poslovne strane. Do kraja dana pozitivne vesti iz inostranstva. 


Strelac 
Mars vam pokreće energiju koja je jako bitna za vas znak. Budite spremni da pokrenete svoje telo i da se pozabaviti svojim zdravljem. Napravite dobar poslovni plan da bi do kraja meseca mogli dobro da funkcionišete. 


Jarac
Ovo je veoma zanimljiv dan jer ćete imati nekoliko razgovora sa osobama koje dugo niste videli ni čuli. Obradovaće vas jedna lepa vest u vezi člana porodice. Do kraja dana budite u društvu voljene osobe. 


Vodolija 
Potrudite se da danas budete sebi najbitniji posebno kada su u pitanju odnosi sa kolegama na poslu. Porodična situacija je nestabilna i to negativno utiče na vaše raspoloženje. Najvažnije da shvatite da vi tu ne možete mnogo uticati. 


Ribe 
U ovom periodu je najvažnije da se okrenete sebi i svom planu za sledeću godinu. U narednim danima imaćete nekoliko bitnih sastanaka sa poslovnim kolegama iz inostranstva. Mogući problemi sa kičmom. 

BONUS VIDEO

 


 

 

Komentari (0)
Loading