Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK, 31. oktobar: Ribama je LJUBAVNA SITUACIJA vrlo napeta, Blizanci, stižu vam LOŠE vesti

Vesti 30.10.2022 19:15 0

Evo šta vam se sprema sutra

devojka

Shutterstock

 

Ovan 

Danas je veoma nestabilan dan za nove planove i ciljeve posebno u vezi poslovnih planova sa inostranstvom. Ljubavna veza vam je veliko opterećenje. Problem sa pritiskom. 


Bik 
Tvrdoglavo se ponašate i niste u skladu sa sobom. Veoma ste van svojih tokova zbog napetosti koju vam stvaraju drugi. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Lava u vezi nove poslovne saradnje. 


Blizanci
Pocetak ove radne nedelje je pod uticajem drugih ljudi i to negativno utiče na vas. Pokušajte da se dobro organizujete u vezi posla. Stiže podrska od strane partnera i to je ono što vam je najpotrebnije. 

Rak 
Do kraja dana moguć dogovor sa osobom u znaku Ovna. To je jako dobra prilika za novu poslovnu priču gde mozete puno toga da vidite novo i da zaradite. Ljubav je u drugi plan. Zdravlje je stabilno. 

 

Lav 
Danas ste veoma nervozni i napeti zbog privatnih razloga. To se odražava na zdravlje i bićete veoma loše zbog toga. Moguce je da cete imati problem sa pritiskom. Ljubav vam je velika podrška. 


Devica
Vaš odnos prema zdravlju i treninzima je danas do izražaja i tome cete se posvetiti maksimalno. Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ovna zbog posla.  Veliki preokret u ljubavnom smislu. 


Vaga 
Do kraja dana mogući poziv na prezentaciju.Mozete biti uključeni u neki novi posao. Partner može biti mnogo rastrzan sto se tice posla i da vam bude loš sagovornik. Zdravlje je odlično. 

 

Škorpija 
Za vas je ovo idealan period da se vidite sa prijateljima i da od njih dobijete inspiraciju i dobru podršku. U toku dana lepe vesti iz inostranstva u vezi posla. Budite ponosni na sebe zbog poslovnog uspeha. 


Strelac 
Vaša potreba da budete najglasniji na planu posla je veoma važna vama lično. Imate veliki poslovni uspeh zbog svega toga. Ljubav je u stagnaciji. Zdravlje je stabilno. 


Jarac 
Do kraja dana moguć je način da dodjete do novih informacija u vezi poslovne saradnje. Ljubavna priča je veoma nestabilna i to vas brine. Problemi sa glavoboljom. 


Vodolija 
Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla kojim ste se nekada bavili. Budite svesni sebe i svog života i sta vam je bitno u ovom trenutku. Zdravlje je pod uticajem problema sa pritiskom. 
 
Riba 
Ovaj dan je veoma važan da se posvetite sebi i svojima posebno onima do kojih vam je stalo. Uvece imate goste koje dugo niste videli. Ljubavna situacija je nestabilna.  

Komentari (0)
Loading