Dnevni horoskop za petak, 14. oktobar: Ovnovima je ljubavni odnos na TANKIM nogama, Blizanci imaju KONKURENCIJU na poslu

Vesti 13.10.2022 21:00 0

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni horoskop za petak, 14. oktobar: Ovnovima je ljubavni odnos na TANKIM nogama, Blizanci imaju KONKURENCIJU na poslu

Shutterstock

Ovan 
Komunikacija vam je veoma nestabilna sa partnerom i to se odražava na sve ostale oblasti života. Zdravlje je relativno dobro ali povedite računa o mogućim problemima sa kičmom. 


Bik 
Posao vas opterecuje ali to je najviše zbog vaše posvećenosti partneru. Morate se malo distancirati od njegovih problema jer nije sve u vašim rukama. Morate se malo više okrenuti sebi. 


Blizanci 
Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi nove poslovne saradnje. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna prepreka i o tome morate ozbiljnije da vodite računa. 


Rak 
Uticaj Merkura na vas govori o tome da ćete morati više da se pozabavite porodičnim obavezama. Do vas je kako ćete reagovati na poslovne rasprave koje kreiraju drugi ljudi. Budite mudri. 


Lav 
Do kraja dana povoljne vesti šaljete porodici posebno mladjem članu porodice koji treba da poslovno napreduje. Ljubavna situacija je stabilna i to je zahvaljujući vama. 


Devica 
Tokom ovog dana najvaznije je da se pokrenete malo više i ozbiljnije kada su u pitanju odnosi sa javnošću. Nemojte da vas pogadja sve sto se priča, gledajte svoje posla. 


Vaga 
Tokom današnjeg dana očekujte mnogo dobrih informacija u vezi posla i poslovne saradnje sa osobom u znaku Lava. Ljubavna podrška stiže i bićete veoma zadovoljni zbog poteza vašeg partnera. 


Škorpija
Vaša energija je u porastu zahvaljujući vašoj želji da uspete i sa posebnim apetitom to ćete pokazati i pred drugima. A što se tiče zdravlja budite u miru sa sobom i to vam je najbolji savet da budete zdravi. 


Strelac 
Petak je dan za odmaranje i priprema za vikend. Vi obožavate da se družite i ovo je idealna prilika za takve stvari. Povedite računa o mogućoj prehladi koja se može ponoviti narednih desetak dana. 


Jarac
Tvrdoglavost je vaša glavna osobina i danas ćete baš biti pod uticajem ove svoje osobine u vezi odnosa sa partnerom. Do kraja dana povoljne vesti od strane partnera u vezi moguceg puta. 


Vodolija 
Tokom dana ćete biti pod negativnim mislima zbog uticaja drugih. Pokušajte da se sklonite od drugih i da se posvetite sebi i svom zdravlju. Mogući problemi sa kičmom..


Ribe 
Početak dana je veoma nestabilan zbog uticaja Meseca i gledajte da se pokrenete mnogo više u fizičkom smislu. Povedite računa o tome kako će partner reagovati na vaš odnos prema poslu. 
 

 

Komentari (0)
Loading