Dnevni HOROSKOP za četvrtak, 13. april: Jarčevi čuvajte se SVAĐA, Blizanci, vreme je da se pobrinete za SEBE!

Vesti 12.04.2023 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni HOROSKOP za četvrtak, 13. april: Jarčevi čuvajte se SVAĐA, Blizanci, vreme je da se pobrinete za SEBE!

Shutterstock

Ovan 
U ovom periodu je jako važno da se okrenete sebi i svojim planovima i željama. Najviše se to odnosi na vaše odnose sa ljudima koji su oko vas. Svi vas emotivno iscrpljuju. 


Bik 
Danas je dan da naučite da budete što bolji prema sebi jer na taj način uspevate da sačuvate svoju slobodu i način na koji možete osvojiti odredjene poslovne uspehe. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vašeg ponosa. 


Blizanci
Venera u Blizancima vam daje divne znakove u vezi ljubavnih odluka. Naučite da se pobrinete za sebe i vaše potrebe koje se odnose na vaš unutrašnji mir. Niko vam nije dovoljno posvećen kao vi sebi. 


Rak 
Danas se bavite stvarima i temama zdravlja. Provedite o tome računa posebno ako su u pitanju ljubavni odnosi koji negativno utiču na vaš zdrav način života. Ljubav je nekada mač sa dve oštrice. 


Lav 
Do kraja dana povoljne vesti u vezi poslovne situacije koja se rešava već neko vreme. Bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa partnerom i njegovim roditeljima. Zdravlje je odlično. 


Devica 
Okrenite se sebi i svojim planovima posebno kada su u pitanju odnosi sa prijateljima i porodicom. Nemojte dozvoliti da vas drugi koriste u negativnom kontekstu. Poslovna podrška stiže od osobe u znaku Jarca. 


Vaga 
Za vas je ovo veoma zanimljiv period koji treba maksimalno iskoristiti za afirmaciju svojih poslovnih aspekata. Osoba u znaku Ovna vam objašnjava detaljno stanje u vezi novca i vreme je da reagujete. 


Škorpija
Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Ne možete da se fokusirate na posao jer neke stvari niste uspeli da završite u vezi poslovnih pregovora. Zdravlje je stabilno. 


Strelac 
Nove stvari i ideje dolaze sa svih strana ali vi ste individualista koji ima problem da se poveže sa drugim ljudima. Pokušajte da se posvetite svemu onome što je drugačije jer to je jedini način da se posvetite poslu.

 
Jarac 
Sam početak dana je pod uticajem Marsa i njegovih negativnih uticaja. Nemojte ulaziti u svadje i rasprave jer to neće dati rezultate. Obratite pažnju na moguće probleme sa zdravljem. 


Vodolija
Danas ste veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima. Bićete veoma aktivni kada su u pitanju odnosi sa partnerom jer umete da privučete dobre vibracije što odgovara partneru. 


Ribe 
U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će se završiti poslovna saradnja sa ljudima iz najbližeg okruženja. Čuvajte se emotivnih reakcija. Najvažnije je da se posvetite sebi mada to vama retko kada polazi od ruke. 
 

 

Komentari (0)
Loading