Dnevni horoskop za NEDELJU, 19. februar: Ovnovi, vreme je za ODMOR, Vodolije zakomplikovali ste sebi LJUBAV!

Vesti 18.02.2023 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni horoskop za NEDELJU, 19. februar: Ovnovi, vreme je za ODMOR, Vodolije zakomplikovali ste sebi LJUBAV!

Shutterstock

Ovan 
Do kraja dana vodite računa o mogućim problemima sa zdravljem posebno sa kičmom. To može biti problem od ranije. Najvažnije je da odmarate. 


Bik 
Problem sa novcem možete rešiti preko člana porodice koji vam može biti od pomoći. Sačekajte nekoliko dana da donesete konačnu odluku u vezi posla. 


Blizanci
Komunikacija je veoma nestabilna zbog vašeg problema da se suočite sa partnerom. Imajte malo više poverenja u sebe i u vašu zajedničku budućnost. 


Rak 
Mesec aktivira vaše polje poslovne komunikacije i bićete veoma aktivni u narednih nekoliko dana. Sačuvajte dovoljno svoje snage za posao i poslovne obaveze. 


Lav 
Ljubavna situacija je veoma napeta zbog vašeg mišljenja koje se kosi sa partnerovim. Pokušajte da se stabilizujete jer je to u vašu korist. Mogući problemi sa stomakom. 


Devica 
Pokušajte da se cujete sa ljudima koji vam mogu pomoći oko posla i poslovnih obaveza. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška i uz tu pomoć možete mnogo toga. 


Vaga 
Tvrdoglavo se ponašate tokom dana zbog vašeg problema sa partnerom. Posao može da trpi narednih nekoliko dana ako ne uspete da se emotivno stabilizujete. 


Škorpija
Do kraja dana vodite računa o mogućim sukobima sa članovima porodice. Veoma ste tvrdoglavi i odbijate da priznate svoju krivicu. Zdravlje je odlično. 


Strelac 
Otvoreno pričate o svojim emocijama sa partnerom i to će vam biti od velike pomoći. Do kraja dana povoljne vesti stižu od osobe u znaku Lava u vezi posla. 


Jarac 
Budite spremni na razgovor sa partnerom da bi razrešili sumnje koje vas muče vec neko vreme. Merkur vam aktivira polje porodične komunikacije ali niste raspoloženi za razgovor sa njima. 


Vodolija 
Ljubavna situacija je veoma nestabilna zbog vaše potrebe da budete uvek u pravu. Pokušajte da se što više posvetite sebi i svojim željama i potrebama. 


Ribe 
Danas ste veoma dobro raspoloženi zbog vaše mogućnosti da pomognete ljudima oko sebe. Mogući problemi sa stomakom, povedite računa o tome. 

 

Komentari (0)
Loading