Dnevni za subotu, 23. APRIL: Rakovi su LJUBOMORNI na partnera, Strelčevi imaju problema sa SPAVANJEM

Vesti 22.04.2023 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde danas govore

Dnevni za subotu, 23. APRIL: Rakovi su LJUBOMORNI na partnera, Strelčevi imaju problema sa SPAVANJEM

Shutterstock

Ovan 
U ovih nekoliko dana od vas zavisi kako će se završiti poslovna saradnja sa ljudima koji su iz inostranstva. Posebno se ovo odnosi na saradnju sa osobom u znaku Jarca koji je stariji od vas po stažu.


Bik 
Vaša poslovna situacija je veoma napeta zbog negativnog uticaja Marsa koji vam donosi velike promene. Nemojte se previše nadati da ce vam drugi ppmsgdui, osloniti se isključivo na sebe i svoje sposobnosti. 


Blizanci
Tokom dana bićete veoma aktivni kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Ovo se naročito odnosi na rešavanje stvari i problema iz prošlosti. Budite strpljivi jer su mogući problemi sa ukućanima. 


Rak 
Bićete veoma aktivni kada su u pitanju odnosi sa porodicom jer ćete biti u posvećeni svima koji od vas traže bilo šta. Ljubomora vas izjeda već neko vreme i o tome je najbolje razgovarati sa partnerom. 


Lav 
U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više da date u odnosu sa partnerom. Morate da budete spremni na saradnju sa ljudima oko vas jer je to deo vaseg poslovnog napredka. 


Devica 
Vasa ljubavma situacija je veoma napeta zbog vašeg mišljenja o sebi. Ne želite da pristanete na manje od onoga što smatrate da posedujete. Partner će morati dobro da razmisli o svemu što je već uradio. 


Vaga 
U ovom danu je najbolje da se posvetite sebi i svojim željama i potrebama jer je potrebno da malo više vodite računa o svom unutrašnjem skladu. Pokušajte da se više bavite svojim emocijama jer od njih vam sve zavisi. 


Škorpija
Sve što ste spremni da uradite za partnera, on ne ume da ceni i da poštuje. Bićete veoma ljubomorni na uspeh partnera i to ne umete da prikrijete. Zdravlje je odlično. 


Strelac 
Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla. Novčana sredstva za rad dobijate uskoro od osobe u znaku Raka koja ce vas iznenaditi svojim pozitivnim stavom. Problemi sa spavanjem. 


Jarac 
Najbolje je da se tokom dana pretežno bavite stvarima koje vas opustaju i da naučite sta je ono što vas maksimalno relaksira. Nemojte se previše nadati da će partner biti maksimalna podrska u poslovnom smislu.

 
Vodolija
Mesec aktivira vase polje komunikacije i rodbinskih odnosa pa cete biti posveceni svemu tome. Potrudite se da imate dovoljno vremena i za sebe da bi se mentalno relaksirali. 


Ribe 
Bićete veoma aktivni u komunikaciji tokom večeri jer cete morati da pravite kompromise u krugu porodice. Nije vam najasnije sta se desava ali dobro razumete ono što od vas traže.  

 

 

Komentari (0)
Loading