Dnevni horoskop za SREDU, 15. februar: Ovnovi u LJUBAVNIM problemima, Škorpije prekidaju POSLOVNU saradnju!

Vesti 14.02.2023 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni horoskop za SREDU, 15. februar: Ovnovi u LJUBAVNIM problemima, Škorpije prekidaju POSLOVNU saradnju!

Shutterstock

Ovan 
Tokom dana bićete veoma aktivni i to zbog vašeg problema sa partnerom. Najbolje je da raščistite stvari do kraja da ne bi stvarali opterećenja ni sebi ni njemu. 


Bik 
Komunikacija sa članovima porodice je veoma komplikovana jer ne umete da slažete. Do kraja dana mogući problemi sa grlom zbog pada imuniteta. 


Blizanci
Budite okrenuti sebi i stvarima koje se dešavaju u vašem životu jer na njih možete uticati narednih nekoliko dana. Obratite pažnju na moguće probleme sa novcem. 


Rak 
Poslovna situacija zahteva malo više uključivanja u odnose sa saradnicima. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna prepreka i to vas veoma uznemirava. 


Lav 
Odnosi sa partnerom su veoma neodređeni i to vas veoma nervira. Do kraja dana vodite računa o tome kako razgovarate sa partnerom jer su mogući sukobi. 


Devica
Situacija u kući je veoma napeta zbog vašeg mišljenja koje je uvek drugačije. Ljubavna situacija je veoma nestabilna zbog vaše potrebe da dominirate. 


Vaga
Bićete veoma poslovno aktivni do kraja nedelje zato što sa saradnicima imate loš odnos. Osoba u znaku Jarca vam je velika emotivna podrška i moguće je da se rode simpatije među vama. 


Škorpija
U ovom periodu za vas je najbolje da podvučete crtu kad je u pitanju saradnja sa osobom u znaku Lava. Pokušajte da povedete računa o svom zdravlju posebno kad je u pitanju kičma. 


Strelac
Danas je veoma specifičan dan jer ćete imati sastanak gde treba javno da govorite. Od vas se očekuje mnogo posebno kada su u pitanju finansije u firmi. 


Jarac
Danas se najviše bavite ljubavnim problemima koje niste rešili na vreme. Obratite pažnju na osobu u znaku Ovna koja već dugo vreme vam stvara poslovne prilike. 


Vodolija
Do kraja dana povedite računa o tome koliko se otvarate pred drugim ljudima naročito kada su u pitanju prijateljski odnosi. Nije uvek dobro da svi sve znaju. 


Riba 
Zbog nekvalitetnog odnosa moguće su problemi sa partnerom.  Nemojte previše biti ozbiljni kada su u pitanju problemi na poslu jer je sve prolaznog karaktera. 
 

 

Komentari (0)
Loading