Nedeljni horoskop: Device, vreme je da se okrenete NOVIM projektima, Vagama do kraja dana stižu bitne VESTI!

Vesti 24.05.2023 20:53 0

Pogledajte šta vam zvezde danas govore

Nedeljni horoskop: Device, vreme je da se okrenete NOVIM projektima, Vagama do kraja dana stižu bitne VESTI!

Shutterstock

Ovan 
U ovom periodu od vas se očekuje mnogo zato što niste se dovoljno potrudili oko porodičnih odnosa. Do kraja dana povoljne vesti od strane partnera u vezi zajedničke odluke. 


Bik 
Komunikacija sa partnerom je veoma važna ali nećete imati mnogo vremena da se posvetite svemu tome. Pokušajte da se bolje organizujete i da nadjete rešenje u vezi partnerove potrebe da razgovara sa vama. 


Blizanci
Merkur je aktivan i donosi vam mnogo bolje aspekte da se bolje i jasnije organizujete u vezi posla i poslovne saradnje sa osobom u znaku Lava. Ljubavne vesti su stabilne i to vam daje " vetar u ledja ". 


Rak 
Vaše polje komunikacije i poslovne saradnje je aktivno tokom dana i nećete imati vremena da se okrenete sebi i svojim potrebama. Čuvajte se prehlade ili mogucih problema sa stomakom. 


Lav 
Do kraja dana obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom i zbog toga ćete ceo dan biti veoma nervozni i napeti. Odložite sve što možete, najbitnije je vaše zdravlje.

 

Devica 
Ovo je idealan period da se okrenete novim poslovnim projektima jer stari poslovi su veoma nestabilni. Osoba u znaku Lava vam je velika inicijativa i dobar savetnik. 


Vaga
Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla vašeg partnera. To će vas posebno obradovati jer ste i vi mnogo toga odradili i dali podrške partneru. Zdravlje je stabilno ali povedite računa o načinu spavanja. 


Škorpije 
Previse ste iscrpljeni jer svih ovih dana praznika niste se dovoljno odmorili. Gledajte svoj interes u poslovnim planovima i nemojte praviti kompromise. 


Strelac 
Očekujte povoljne informacije u vezi poslovne saradnje sa osobom u znaku Device. To vam je jako važna saradnja jer ta osoba želi da vam pomogne i da zajedno stvorite dobre rezultate. 


Jarac
Merkur u vasem znaku donosi mnogo toga novog i zbog toga se osećate  puni pozitivne energije. Potrudite se da sačuvate tu energiji za naredni period koji dolazi. Ljubavna situacija je stabilna. 

Vodolija 
Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. U pitanju je saradnja sa osobom u znaku Jarca i to vas može dovesti do jako dobrih poslovnih planova koji se lako otvaraju i realizuju. 


Ribe 
Ovo je savrsen dan da se vidite sa partnerom i da zajedno uzivate. Potrudite se da se maksimalno okrenete sebi i onome sto vas opusta. Ljubav je najbolji lek. 
 

Komentari (0)
Loading