Dnevni HOROSKOP za sredu 01. februar: Lavovima STIŽE povoljna informacija iz INOSTRANSTVA, Strelčevima nestabilan ljubavni odnos

Vesti 31.01.2023 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni HOROSKOP za sredu 01. februar: Lavovima STIŽE povoljna informacija iz INOSTRANSTVA, Strelčevima nestabilan ljubavni odnos

Shutterstock

Ovan 
Merkur izaziva veoma nestabilne odluke kod vas tako da je važno da povedete računa o tome šta izgovarate i pred kim. Mogući problemi sa stomakom do kraja dana. 


Bik 
Najvažnije je da se dobro pozabavite svojoj poslovnom situacijom jer su mogući problemi na relaciji vi i vaši saradnici. Do kraja dana bićete veoma nervozni zbog partnerove reakcije. 


Blizanci
Pokušajte danas da sačuvate svoj mir i da ne dozvoljavate da bilo ko utiče na vaše mišljenje. U vama se kriju odgovori na sva pitanja tako da je najbolje da sami tražite rešenje posebno kada su u pitanju ljubavni aspekti. 


Rak
Venera pravi povoljan aspekt na vaše Sunce pa je ljubavna strana veoma povoljno izražena ovih dana. Sagledajte sve sa strane i videćete da ste u pravu kada su u pitanju odnosi sa članovima porodice. 


Lav 
Venera aktivira vaše polje mogućih problema sa zdravljem pa je dobro da se pozabavite narednih nekoliko dana. Tokom dana stiže povoljna informacija iz inostranstva u vezi novca. 


Devica 
Tvrdoglavo se ponašate i branite svoje stavove iako znate da niste u pravu. Merkur stvara napetost u vezi komunikacije sa najbližima i to vas dodatno opterećuje. Mogući problemi sa kičmom. 


Vaga 
Ovo je veoma poseban dan jer Sunce aktivira vaše polje poslovne saradnje. Situacija u krugu porodice je stabilna zahvaljujući vašoj ažurnosti. 


Škorpija
U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više nego što ste spremni da date u vezi poslovne situacije. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška. 


Strelac 
Budite spremni na kompromis kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Partnerski odnos već neko vreme nije stabilan ali vi na to ne gledate tako. Mogući problemi sa glavoboljom. 


Jarac 
Sam početak dana je pod uticajem neprijatnih vesti ali vi ćete to nekako stojički podneti. Neprijatnost se odnosi na podršku koju niste dobili od osobe u znaku Ovna u vezi novčanih transakcija. 


Vodolija 
Bićete veoma preopterećeni tuđim problemima što može negativno da se odrazi na vaše raspoloženje. Do kraja dana nađite način da što više odmarate i da se ne opterećujete tuđim rečima. 


Ribe
U narednih nekoliko dana bićete pod velikim pritiskom partnerskog odnosa. Partner ima velike probleme o kojima ne priča, a o tome ste nešto već načuli. 
 

 

Komentari (0)
Loading