14:02 Ispovesti Ima 41 godinu i nevina je: U životu je poljubila samo dva muškarca i sada ima plan kako da život promeni iz korena
08:21 Horoskop Strastvene su u svemu, najodanije su prijateljice: U kom znaku se rađaju "najvatrenije" žene, pune su energije i izrazito su lojalne?
20:28 Poznati Plakaće i ko neće, ovo tera suze na oči: Nakon mnogo godina Mihael Šumaher uradio jednu stvar i rastužio ceo svet
11:30 Ispovesti Na račun joj je iznenada leglo 10 milona: San se ubrzo pretvorio u košmar, a ono što se desilo niko nije mogao ni da sanja
11:21 Ispovesti "Postali smo cimeri": Pet žena otvoreno o tome zašto su prevarile muževe i zašto ne osećaju ni mrvicu kajanja
12:20 Ispovesti Svi muškarci žele da izađu sa njom: Kad čuju koliko ima godina, beže glavom bez obzira
14:36 Porodica Muž je pokupio sve pare iz kuće i ostavio me samu sa bebom: Ono što je moja svekrva tada uradila pamtiću dok sam živa
13:40 Porodica Ženu su brutalno izbacili iz teretane samo zbog ovoga: O poniženju koje je doživela priča ceo svet
19:50 Ispovesti Odrekla se snaje preko novina: Žena iz Niša sročila tekst, a od svake reči se diže kosa na glavi
09:13 Dom i saveti Niti ribate, niti brišete, spada samo kao od šale: Evo kako da očistite fuge bez mučenja, pospite ovo i sve se povlači samo
08:46 Ispovesti Samo što su me ušili posle porođaja, familija mog muža mi se "nakačila" na vrat: Bebu nisam ni pipnula zbog svekrve, a onda mi je pao mrak na oči...
08:25 Horoskop Danas, 16. maja tri horoskopska znaka osetiće snažan povratak radosti u život: Zahvaljujući ulasku Cerere u znak Ovna, počinju pozitivne promene
22:15 Horoskop Obogatiće se početkom leta: Za ove horoskopske znake će se lepiti novac, rešiće sve finansijske probleme!
21:51 Ispovesti „Zašto si joj to dozvolio?“: Pokazao slike stana pre i posle ženidbe, ljudi šokirani onim što je njegova supruga uradila
21:26 Dom i saveti Olga je uzela lovor i zabola u limun: Kada čujete razlog, i vi ćete to stalno raditi