Dnevni horoskop za SREDU, 26. april: Strelčevima nikada jača potreba za SLOBODOM, Vagama stiže dobra vest!

Vesti 25.04.2023 20:15 0

Pogledajte šta vam zvezde danas govore

Dnevni horoskop za SREDU, 26. april: Strelčevima nikada jača potreba za SLOBODOM, Vagama stiže dobra vest!

Shutterstock

Ovan 
U narednom periodu od vas se očekuje mnogo ali bićete spremni da pokažete svoju profesionalnost na pravi način. Ljubavna situacija se popravlja zahvaljujući vašoj potrebi da sve bude u najboljem redu u vašem životu. 


Bik 
Tvrdoglavo branite svoje stavove što će se na kraju ispostaviti kao dobro. Osoba u znaku Ovna vam je velika prijateljska podrška i gledajte da to što bolje iskoristite u smislu posla i novca. 


Blizanci
Mars u  Raku aktivira vaše polje poslovne komunikacije i zbog toga ćete biti nervozni i napeti jer očekujete važne informacije do kraja dana.  Ljubavna situacija vam ide u prilog jer partner pristaje na sve što kažete. 


Rak 
Situacija u krugu porodice je stabilna i to vas veoma smiruje. Partnerski odnos vam ne ide najbolje jer niste spremni da pristajete na ono što se od vas traži. Zdravstveni problemi sa kičmom. 


Lav 
Osoba u znaku Vodolije vam objašnjava određene stvari ali vi ne možete da to razumete. Previše ste zatvoreni i tvrdoglavi da saslušate druge osobe u vašem okruženju. Problemi sa nogama. 


Devica 
Vaša poslovna situacija zahteva ozbiljniji pristup što se vama čini nemogućim. Pokušajte da se koncentrišete na komunikaciju i saradnja sa osobom u znaku Jarca koja može biti itekako uspešna. 

Vaga 
Do kraja dana bićete pod velikim uticajem osobe u znaku Ovna koja ima jako dobre vesti za vas. Kada su u pitanju emocije danas ćete biti veoma zatvoreni što partneru može itekako da smeta. Glavobolja. 


Škorpija
Ovo je veoma nezgodan period da započnete neke nove rasprave i svađe sa partnerom. Pokušajte da ne donosite nagle odluke jer Merkur je retrogradan i stvara veliku konfuziju. 


Strelac 
Vaša potreba za slobodom je veoma jaka i dominantna ali sa druge strane morate da razumete da i drugi ljudi imaju pravo na svoje mišljenje i svoj odabir.  Mogući problemi sa organima za varenje, vodite računa šta jedete. 


Jarac
Vaša potreba da dominirate dolazi do izražaja u odnosima sa partnerom ali tokom dana bićete dovedeni u šah mat poziciju.  Pobrinite se da ne pravite probleme što se tiče novca i novčanih transakcija.


Vodolija 
U narednih nekoliko dana od vas se očekuje velika poslovna odluka koja vam može itekako promeniti pogled na vašu poslovnu karijeru. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca. 
Zdravlje je odlično. 


Ribe 
Bićete veoma dobro raspoloženi za razgovor sa partnerom i to je nešto što će vas stvarno oduševiti. Emotivno ćete procvetati ako sebi date više prostora za ličnu sreću i blagostanje. 
 

 

Komentari (0)
Loading