Dnevni HOROSKOP za UTORAK 21. decembar: Bikovi očekujte NEOČEKIVANO, a Vage pripazite se danas!

Vesti 21.12.2021 07:59 0

Evo šta vam danas spremaju zvezde

Dnevni HOROSKOP za UTORAK 21. decembar: Bikovi očekujte NEOČEKIVANO, a Vage pripazite se danas!

pixabay

Ovan 

Utorak je dan kada je potrebno da se usredsredite na poslovnu stranu posebno na poslovne sastanke. Do kraja dana stiže vam povoljna informacija u vezi povećanja zarade. Čuvajte se moguće prehlade. 

Bik 

Tokom današnjeg dana možete očekivati veliku podršku od strane partnera, ali i na poslovnom planu. Uspešno ćete završiti jedan posao koji se vuče već neko vreme. Što se tiče zdravlja jako se dobro osećate. 

Blizanci

Nemojte da gubite živce kada su u pitanju poslovni odnosi. Do kraja dana potrudite se da završite sve što vam je ostalo od prošle nedelje, posebno u vezi saradnje sa inostranstvom. Ljubavna situacija se popravlja zahvaljujući vašoj strpljivosti. 

Rak 

Merkur u znaku Jarca vam stvara osećaj da morate biti strpljivi i da neke stvari prećutite. Ovo se najviše odnosi na odnos sa partnerom i na odnose u kući. Mogući problemi sa stomakom na nervnoj bazi. 

Lav 

Vaša situacija se popravlja kada je u pitanju komunikacija sa partnerom jer je vama jako stalo da vas odnos bude kako treba. Do kraja nedelje moguće su problemi na planu posla zahvaljujući osobi u znaku Ovna. Probajte da se ne nervirate jer to nije vaš deo posla. 

Devica 

Situacija se znatno popravlja kada je u pitanju komunikacija i saradnja sa novim poslovnim saradnicima. Ovo se posebno odnosi na one koji su skoro započeli privatni posao. Do kraja dana mogući problemi sa prehladom. 

Vaga 

Tvrdoglavo ćete braniti svoje stavove kada je u pitanju posao. Mnogi ćete iznenaditi svojim stavom. Do kraja dana obratite pažnju na moguće probleme sa pritiskom i glavoboljom. 

Škorpija 

Danas pokušajte da se suzdržite i da ne izgovarate reči kojima biste povredili drage ljude. Ljubavna situacija je veoma komplikovana jer partner ne želi da vam otkrije neke stvari. Mogući problemi sa kičmom.

Strelac 

U narednih nekoliko dana mogući su poslovi sa inostranstvom i mogućnost putovanja do kraja nedelje. Tokom današnjeg dana obratite pažnju na komunikaciju između vas i partnera jer su moguće i manje sukobi zbog loše komunikacije. 

Jarac 

Danas je idealan dan da se posvetite bitnim poslovnim ciljevima za kraj godine. Tokom dana imaćete nekoliko telefonskih poziva u vezi predstojećih praznika. Jedan član porodice opteretiće vas svojim problemima.

Vodolija 

U narednih nekoliko dana očekujte poziv iz inostranstva u vezi nove poslovne priče. Bićete veoma uzbuđeni jer je to nešto što je jako primamljivo i materijalno isplativo. Partnerski odnos je na zavidnom nivou. 

Ribe 

Ovo je savršen dan da se posetite poslu naročito kada su u pitanju poslovi sa mlađim ljudima. Na polju zdravlja obratite pažnju na moguće probleme hroničnog tipa posebna ko je u pitanju problem sa kičmom ili zglobovima. 

Komentari (0)
Loading