Dnevni horoskop za ponedeljak, 22. maj: Lavovi, naučite da sebe POŠTUJETE, Jarčevi. čuvajte se NAGLIH odluka

Vesti 21.05.2023 20:00 0

Evo šta vam zvezd predviđaju za sutra

Dnevni horoskop za ponedeljak, 22. maj: Lavovi, naučite da sebe POŠTUJETE, Jarčevi. čuvajte se NAGLIH odluka

Shutterstock

Ovan 

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više nego što ste do sada spremni bili da pokažete. Situacija u kući je stabilnija zahvaljujući vašim aspektima ponašanja, bili ste spremni i pokazali koliko vredi jedinstvo u porodici. 

Bik 

Do kraja dana povoljne vesti u vezi letovanja i planova za inostranstvo. Suprotna strana vas podržava u svemu što preduzimate i daje vam potpunu podršku u vezi poslovnih planova. Zdravlje je odlično. 

Blizanci

Do kraja dana povedite računa o mogućim problemima sa kičmom i pokušajte malo više da odmarate. Nemojte previše forsirati poslovnu situaciju danas jer sve se može rešiti i u narednim danima. 

Rak 

Previše ste tvrdoglavi u ponašanju i to se odnosi i na odnose u poslovnom smislu. Nećete moći da se koncentrišete u vezi poslovnih planova ako ne budete u miru sa sobom. Problem sa novcem. 

Lav 

Previše ste okrenuti drugima i to vam se negativno odražava na vaše emotivno stanje. Nemojte dozvoliti da vas drugi koriste jer je to vaša slaba strana trenutno. Naučite da poštujete sebe malo više. 

Devica 

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo veća ozbiljnost i profesionalnost na poslovnoj strani. Bićete veoma dobro raspoređeni poslovno  jer kod vas uvek prevagne vaša analitičnost. 

Vaga 

Merkur aktivira vaše polje poslovnih odnosa i jako dobro utiče na vašu sposobnost organizacije. Nemojte odustajati od vaših poslovnih planova koji imaju veze za inostranstvo. Zdravlje je stabilno. 

Škorpija

Mars u Lavu negativno utiče na vas pojam o sebi i čuvajte se naglih odluka u vezi ljubavi.  Poslovna situacija je stabilna ali vi unosite veliki nemir koji osećate već neko vreme u odnosu na svoje buduće planove.

Strelac

Vaš pojam slobode i  posmatranje sveta je veoma diskutabilan jer već neko vreme partnerski odnos je veoma kritičan.  Dozvoljavate da partner utiče na vaše aspekte posla što nije tipično za vas. Budite odmoriniji. 

Jarac

Osoba u znaku Lava je veoma dominantna kroz vas posao što vama stvara tenziju. Imaćete priliku da se pokažete kao izuzetni u svom poslu, ako to poželite. Čuvajte se naglih odluka. 

Vodolija 

Do kraja dana vodite računa da se ne obrukate pred najbližima jer već neko vreme se ne ponašate onako kako su oni navikli. Čuvajte se lažnih prijatelja posebno u vezi novih poslovnih planova. 

Ribe

Danas ste veoma sjajno raspoloženi u vezi poslovnih odnosa i bićete veoma aktivni kada su u pitanju odnosi sa javnošću. Na kraju dana bićete veoma dobro obavešteni u vezi partnerove želje da putuje. 

Komentari (0)
Loading