Dnevni horoskop za četvrtak, 20. april: Ovom VATRENOM znaku se ne piše dobro

Vesti 19.04.2023 19:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni horoskop za četvrtak, 20. april: Ovom VATRENOM znaku se ne piše dobro

Shutterstock

Ovan

Tokom dana najbolje je da se posvetite svemu onome što vas ispunjava. Vreme je da naučite kako i koliko je važno voleti sebe i to vam je velika promena u vezi vaseg mentalnog zdravlja. 

Bik 

Mesec aktivira vaše polje poslovne komunikacije i potrudite se da u tome budete najbolji što možete. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše želje da uspete samostalno u svemu. To drugu stranu iritira. 

Blizanci

Vasa poslovna podrška od strane osobe u znaku Jarca izostaje jer ste previše otvoreni i zahtevni. Jarac ne voli preterivanje i zbog toga možete imati velike probleme ako ne smanjite svoje emocije i stavove. 

Rak 

Do kraja dana povoljne informacije o tome koliko ste zadovoljni poslovno i materijalno. Pokušajte da se posvetite svemu tome na najbolji način i da ostanete zdravi u svojim navikama. 

Lav 

Do vas će stižu razne informacije i obaveštenja o poslu drugih ali vaši rezultati su velika poslovna tajna. Vama to ide u prilog i to može da vam donese jako dobre buduće korake. Zdravlje je odlično. 

Devica 

U ovom periodu je jako važno da se okrenete sebi i svojim planovima. Niko od vas ne zna bolje i budite mudri pri donošenju odluka u vezi poslovne saradnje. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da dominirate. 

Vaga 

Ovo je savršen period za ulaganje novca i zarade pa o tome je jako važno da dobro promislite. Možete imati veliku podršku osobe u znaku Vodolije koja se savrseno razume u sve te teme. Mogući problemi sa kičmom. 

Škorpija

U ovih nekoliko dana od vas zavisi sve sto se tice zdravlje i lepote unutrašnjeg mira. Bićete nagrađeni samo ako uspete na vreme da organizujete ljude koji mogu poslovno i materijalno da vam pomognu. 

Strelac 

Podrška vam stiže od osobe u znaku Jarca koja je veliki poslovni stručnjak i od tada i od te poslovne saradnje možete imati velike beneficije. Najvažnije je biti opušten i sačekati svojih pet minuta. 

Jarac 

Do kraja nedelje od vas zavisi kako će se odvijati neke stvari u krugu porodice. Niko nije savršen ali vi želite da budete savršeni i da to svi primete. Naučite da kažete Ne kada je to zaista potrebno. 

Vodolija

Poslovni aspekti za vas su veoma nestabilni jer ne želite da sarađujete sa drugima. Čuvajte se duplih standarda kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Nova energija stiže u vidu novog poslovnog saradnika. 

Ribe 

Čuvajte se naglih odluka posebno kada je u pitanju ljubavni odnos. Partner vam zamera što ste previše otvoreni i iskreni. Niko ne može sve da postigne. Emocije su tu da ih pokažete. 

Komentari (0)
Loading