Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 16. februar: Ovnovi, ovo je za vas POSEBAN dan, Vage, čuvajte se NEPRIJATELJA

Vesti 15.02.2023 19:45 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 16. februar: Ovnovi, ovo je za vas POSEBAN dan, Vage, čuvajte se NEPRIJATELJA

Shutterstock

Ovan 

Ovo je poseban dan jer ste pod jakim uticajem sopstvenih pozitivnih poslovnih rezultata. Najvažnije kad ste zadovoljni sami sa sobom. Zdravlje je savršeno. 

Bik 

Ovo je period kada možete da se oslonite isključivo na sebe i na svoje sposobnosti. Osoba u znaku Jarca vam predočava neke stvari ali vi niste raspoloženi da to sve saslušate.

Blizanci

Ljubavna situacija je veoma komplikovana zahvaljujući vašoj ljubomori. Nemojte da gubite na kvalitetu. Pokušajte da kroz razgovor razrešite sve nedoumice sa partnerom. 

Rak 

Tokom dana bićete veoma dobro  raspoloženi. To vaše raspoloženje je zahvaljujući vašoj želji da se osećate mnogo bolje nego prethodnih dana. Čuvajte se mogućih problema sa ušima. 

Lav 

Situacija u kući je veoma stabilna zbog vaše potrebe da se dovedete u savršen red. Do kraja dana čuvajte se sukoba sa voljenom osobom. Dobro je nekad i prećutati. 

Devica 

Ovo je vreme kada je potrebno da budete sebi najbitniji a ne da se bavite tuđim problemima. Partnerski odnosi je stabilan i od vas se očekuje mnogo više u poslovnom smislu. 

Vaga 

Osoba u znaku Lava je već neko vreme vaš poslovni " neprijatelj " iako to vi ne vidite na taj način. Najbolje bi bilo da skinete ružičaste naočare i da stvari sagledate mnogo  realnije. 

Škorpija

Budite sebi najbitniji i nemojte se osvrtati na tuđe priče. Ljubomora čini svoje tako da ostavite ljubomorne uticaje sa strane. Nađite za sebe dovoljno inspiracije u krugu voljenih. 

Strelac

Ovo je veoma dobar period za sve ono što planirate a tiče se posla i novca. Probajte da se posvetite tome posebno kada je u pitanju poslovna saradnja sa osobom u znaku Ovna. 

Jarac 

Današnji dan ćete iskoristiti za poslovne sastanke koji mogu uroditi plodom. Situacija u kući je veoma zahtevna jer je potrebno da date svoje mišljenje. Zdravlje je u najboljem redu.

Vodolija 

U narednim danima bićete veoma poslovno aktivni. Sastanak sa mlađom ženskom osobom u vezi poslovne saradnje biće veoma uspešan. Problemi sa ramenima. 

Ribe 

Mesec aktivira vaše polje poslovnih aktivnosti i to vas dodatno uznemirava. Od vas se očekuje mnogo više jer morate da zamenite vašeg nadređenog. 

Komentari (0)
Loading