Dnevni HOROSKOP za četvrtak 18. maj: Rakovi, čuvajte se dobro, Vodolije, iskoristite IDEALNU situaciju na poslu

Vesti 17.05.2023 20:00 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene

Dnevni HOROSKOP za četvrtak 18. maj: Rakovi, čuvajte se dobro, Vodolije, iskoristite IDEALNU situaciju na poslu

Shutterstock

Ovan 

Do kraja nedelje mogući problemi sa pretpostavljenima na poslu. Čuvajte svoje mišljenje i ne dozvolite da drugi utiču na vas i vaše odluke posebno u vezi saradnji sa inostranstvom. Glavobolja. 

Bik 

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje potpuna smirenost i strpljenje kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Čuvajte se ljubomornih scena jer partner je u veoma negativnom periodu života. 

Blizanci

Merkurova energija je veoma dominantna tokom današnjeg dana i obratite pažnju na moguće probleme sa komunikacijom unutar kuće. Ovo je idealan period da se konkretno razgovara sa prijateljima u vezi budućih poslovnih planova. 

Rak 

Do kraja dana povedite računa o mogućim zdravstvenim problemima posebno grlo i glasnih žica. Situacija u kući je veoma nestabilna ali vi ne možete sve da postignete i ne stvarajte sebi osećaj krivice zbog drugih osoba. 

Lav 

Od vas zavisi kako će se stvari razvijati kada su u pitanju poslovni odnosi sa inostranstvom. Sačekajte da partner donese bitne odluke u vezi načina života pa onda razgovarajte otvoreno i iskreno o vama i vašim emocijama. 

Devica 

Osoba u znaku Jarca vas već neko vreme posmatra na drugačiji način iako ste poslovno povezani.  Pokušajte da razumete šta ta osoba gaji prema vama jer može biti veoma veliki stres ako te stvari pustite nerazjašnjene u narednih desetak dana. 

Vaga 

Merkur aktivira vaše polje komunikacije i poslovnih odnosa pa je najvažnije da do kraja dana donesete jako bitne odluke i da učvrstite svoje poslovne stavove. Ljubavna situacija je veoma zategnuta zbog ljubomore partnera. 

Škorpija

Danas je standardni i uobičajeni dan tako da se ništa novo ne dešava i neće ništa uspeti da vas pomeri na emotivnom planu. Pokušajte da budete dostupni za sebe i da sa sobom budete u skladu i miru. 

Strelac

Situacija u krugu porodice je veoma stabilna zahvaljujući vašem angažovanju posebno kada su u pitanju novac i troškovi. Vaša poslovna situacija je veoma negativna zahvaljujući vašem povlačenju i nemogućnosti da odradite stvari tako treba. 

Jarac 

Jupiter u znaku Bika aktivira polje zarade i poslovanja pa ćete imati neke nove ideje u vezi poslovne saradnje sa inostranstvom. Ljubavna situacija je nestabilna ali ćete uspeti da određene stvari pokrenete sa " mrtve tačke ". 

Vodolija

Ovo je idealna situacija i prilika da određene stvari kažete u oči direktno ljudima sa kojima već dugo sarađujete ali nemate iste pogledae na svet. Tvrdoglavo se ponašate u odnosu sa partnerom. 

Ribe 

Bićete  veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima. Za vas je najbitnije da se posvetite svemu onome što ste želeli. Povedite računa o mogućim emotivnim blokadama. 

Komentari (0)
Loading