Dnevni horoskop za UTORAK, 16. maj: Pogledajte šta vam zvezde poručuju, jednom znaku baš NEĆE biti dobar dan

Vesti 15.05.2023 21:30 0

Ovo je dnevni horoskop za utorak

Dnevni horoskop za UTORAK, 16. maj: Pogledajte šta vam zvezde poručuju, jednom znaku baš NEĆE biti dobar dan

Shutterstock

Ovan

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više posebno u vezi poslovnih transakcija.  Osoba u znaku Lava vam je velika prijateljska podrška ali se to može odnositi i na posao i na novac. Potrudite se da ovih dana što više pokrenete svoju fizičku aktivnost. 

Bik 

Danas ste veoma otvoreni što je retkost jer vaša osobina je da ste prilično emotivno zatvoreni. Vaša otvorenost i iskrenost u partnerskom odnosu je nešto što će biti jako dobro za vas i za međusobni odnos sa partnerom. 

Blizanci

Danas se bavite novcem i problemima unutar kuće.  Pokušajte da budete što stabilniji u odlukama i da ne dozvolite da drugi utiču negativno na vas.  Mogući problemi sa kičmom. 

Rak 

Do kraja dana obratite pažnju na vaše novčano stanje. Jedan član porodice vas može opteretiti svojim problemima ali ne dozvolite da to utiče na vas odnos sa partnerom. 

Lav 

Pokušajte da se distancirate u odnosu na ljude koji vam ne misle dobro i koji vas energetski crpe.  Osoba u znaku Vodolije vam može biti velika poslovna prepreka i imaćete problem u komunikaciji sa tom osobom. 

Devica 

Do kraja ovog radnog dana potrudite se da budete što bolji prema sebi i da ispunjavate neke svoje želje. Poslovna situacija ne zavisi od vas i nemojte toliko da sebe dajete. Potrudite se da budete sebi najbolji prijatelj. 

Vaga 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim pritiskom što se tiče posla i poslovnih saradnika.  Gledajte da se dobro organizujete i da uveče imate razgovor sa partnerom koji vas opušta i relaksira. 

Škorpija

Vaša trenutna poslovna situacija je nezavidna jer imate probleme koje niste rešili od ranije.  Pokušajte da sve stvari nazivate pravim imenom i da svoje greške ispravite koliko je to moguće.  Osoba u znaku Ovna vam se već neko vreme udvara. 

Strelac 

Do kraja dana gledajte da budete sebi najbitniji i da ne donosite nagle odluke po pitanju ljubavnih odnosa. Voljena osoba ima svoje probleme ali to nije razlog da vi budete toliko opterećeni i neraspoloženi. 

Jarac 

Vi ste poznati kao znak koji voli ambicije ali danas to će biti veoma problematično. Pokušajte da svoje ambicije u vezi posla smanjite jer ljudi oko vas osećaju veliki pritisak. Moogući problemi sa grlom. 

Vodolija

U narednom periodu od vas zavisi mnogo toga posebno kada su u pitanju odnosi u kući i na poslu.  Potrudite se da što bolje se organizujete i da imate mnogo više vremena za sebe i za opuštanje. 

Ribe 

Vaša poslovna situacija je stabilna zahvaljujući vašoj energiji. Potrudite se da do kraja dana budete u dobrom raspoloženju i u dobrom društvu jer je to vas način da se opustite energetski. 
 

Komentari (0)
Loading