Žena je unela ovo u kuću i doživela neverovatne promene: Evo šta se desilo

Slobodanka Ćorić Vesti 05.09.2024 00:21 0

Poznavaoci feng šuija savetuju da svaki dom treba da ima ovu figuru

žena

Shutterstock

Milioni ljudi širom sveta veruju u pravila feng šuija i mnogi su, prema njihovim rečima, iskusili pozitivne efekte koje ovo pravilo raspoređivanja predmeta donosi.

Prema ovom verovanju, figura slona simbolizuje sreću i uspeh. Onaj ko je postavi u svoj dom može očekivati velike uspehe na svim poljima. Marija, na primer, tvrdi da se njen život radikalno promenio kada je ovu figuru uvela u svoj dom. “Od tog trenutka, moj život je krenuo uzlaznom putanjom.”

Gde bi figura slona trebala da bude postavljena?

Slon blizu ulaznih vrata privlači sreću i snagu za sve ukućane, dok slon u dvorištu štiti dom od negativnih uticaja iz spoljašnje sredine.

Figura slona u spavaćoj sobi simbolizuje ljubav i pomaže očuvanju braka, dok figura majke slona sa mladunčetom doprinosi dobrom odnosu između roditelja i dece.

Parovi koji žele bebu trebalo bi da postave slona u spavaću sobu, dok je takođe preporučljivo imati jedan u dečijoj sobi za podsticanje kreativnosti i znanja.

Da biste privukli novac i uspeh u poslu, postavite figuru slona sa žabom ili majmunom na vrhu u severnom delu kuće. Slon sa podignutom surlom simbolizuje uspeh, dok slon sa spuštenom surlom simbolizuje dugovečnost.

Komentari (0)
Loading