Stari KINESKI TRIK privlači NOVAC kao magnet: Evo koliko novčića UVEK morate da imate u NOVČANIKU!

Vesti 31.05.2022 18:30 0

Drevno kinesko verovanje otkriva tačan broj novčića koje uvek morate imati kod sebe

novac

Shutterstock

Privlačenje dobre sreće i izobilja veoma je zanimljiva tema u feng šui veštini, pa tako uz male izmene u svakodnevnom životu možemo postati bogatiji i srećniji!

Postoje i mali trikovi koje bi trebalo da praktikujete ako želite više novca u svom života.

U Kini se verovanje o srećnim brojevima zasniva na tome kako se izgovaraju!

Najsrećnijim brojem tako se smatra 8, pravi simbol izobilja, sreće i bogatstva.

Kinezi obožavaju broj 8, pa će tako stanovi na osmom spratu ili automobili čije registarske tablice sadrže taj broj biti prodati po višoj ceni, jer donose sreću!

U tradicionalnoj tao kulturi, osmica znači celovitost, praktično ceo univerzum jer on "počiva" na osam smerova. U modernoj Kini, reč za broj osam izgovara se "ba", što je slično reči "fa" koja u slobodnom prevodu znači "imućan" ili "brzo stečeno bogatstvo". Dakle, ovaj broj je praktično simbol novca!

U skladu sa ovakvim razmišljanjem drevno verovanje obuhvata i ideju da  biu novčaniku trebalo da nosite metalni novac u sitnim apoenima čiji je zbir osam.

Pošto novčići takođe privlače sreću, neka se u odvojenom delu vašeg novčanika uvek nalaze kovanice koje u zbiru daju osam. Bolje je da to budu novčići od jednog, dva i pet dinara, nego četiri puta po dva dinara, jer broj četiri baš i nije srećan.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading