Najefektnija GM dijeta: Jelovnik uz pomoć kog se kilogrami NE VRAĆAJU, a osećaj je FANTASTIČAN

Vesti 22.02.2023 10:08 0

GM dijeta (Dženeral motors) prema legendi je osmišljena da bi se zaposleni Dženeral Motorsa rešili viška kilograma, možda ta priča i nije tačna, ali to nas i ne zanima

Najefektnija GM dijeta: Jelovnik uz pomoć kog se kilogrami NE VRAĆAJU, a osećaj je FANTASTIČAN

pixabay

 

GM dijeta ima za cilj da pomogne ljudima da izgube težinu fokusirajući se na određenu hranu ili grupu hrane svaki dan u toku jedne sedmice. Ova dijeta pomaže da izgubite najmanje čak sedam kilograma u jednoj nedelji.

Jelovnik GM dijete

DAN 1: Jedite samo voće – bilo koje vrste osim banana. Ne navodi se maksimalna količina voća. GM dijeta posebno podstiče sledbenike da jedu i dinje da bi povećali gubitak težine.

DAN 2: Jedite samo povrće u sirovom ili kuvanom obliku. GM dijeta ne navodi maksimalnu količinu povrća. Ograničite krompir samo na doručak.

DAN 3: Jedite samo voće i povrće bilo koje vrste osim banana i krompira.

DAN 4: Konzumirajte samo banane i mleko. Možete jesti do šest velikih ili osam malih banana. Popijte tri čaše mleka, po mogućnosti obrano.

DAN 5: Jedite govedinu, piletinu ili ribu. Pored mesa, možete jesti šest paradajza. Vegetarijanci mogu zameniti meso sa smeđim pirinčem ili svežim sirom. Povećajte unos vode za dve čaše da biste izbacilii dodatnu mokraćnu kiselinu. Ovo je hemijski proizvod razgradnje purina koji se nalazi u mesu.

DAN 6: Jedite samo govedinu, piletinu ili ribu. Današnja jela mogu uključivati neograničenu količinu povrća, ali ne i krompir. Vegetarijanci mogu zameniti meso sa smeđim pirinčem ili svežim sirom. Povećajte unos vode za dve čaše da biste izbacili mokraćnu kiselinu.

DAN 7: Jedite samo smeđi pirinač, voće, voćne sokove i povrće. Maksimalna količina nije navedena za bilo koju od ovih namirnica.

Pre početka GM dijete, obavezno se posavetujte sa lekarom!

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading