Anđelija (75) nema ni holesterol ni visok pritisak: Svaki dan jede DVE kašike ove smese i zdrava je kao DREN

Vesti 24.08.2022 12:28 6

Neki od najčešćih uzroka su nezdrava ishrana i gojaznost, ali ima rešenja, i to iz proverenog izvora

Anđelija (75) nema ni holesterol ni visok pritisak: Svaki dan jede DVE kašike ove smese i zdrava je kao DREN

Shutterstock

 

Postoje različiti rizici po zdravlje čoveka kada je povišen holesterol. On može da utiče na druge vitalne organe i na njihovu funkciju.

Najčešće su to srčana oboljenja, povećan rizik od srčanog i moždanog udara, dijabetesa…

Neki od najčešćih uzroka su:

  • nezdrava ishrana
  • manjak fizičke aktivnosti
  • gojaznost,

Međutim, povišen holesterol nije nepromenljiv faktor, za njegov disbalans ima rešenja, i to iz proverenog izvora.

Baka Anđelija (75) koristi ovu smesu dva puta dnevno godinama i nikada nije imala problema sa krvnim pritiskom ili holesterolom!

Recept je otkrila njena unuka a on glasi:

Sastojci:

  • 1 kašika limunovog soka,
  • 1 kašika meda,
  • 1 komad rendanog đumbira,
  • 1 kašika jabukovog sirćeta.

Priprema i korišćenje:

Stavite sastojke u blender i pasirajte dok ne dobijete jednoličnu smesu. Ostavite da ostoji u frižideru 5 dana.

Uzimajte 2 puta dnevno, pre doručka i večere, a na krvnoj slici ćete ubrzo primjetiti pozitivne rezultate.

Ukoliko imate neki kompleksiniji problem sa zdravljem, obavezno se obratite vašem lekaru.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (6)
Loading
Leona
23.12.2021 20:07

Ovo sam vec procitala i stalno se pitam kako, pobogu, da uzimam 2 puta dnevno, i sta.? To je smesa od, mozda, 2 dl, i ako podelim na dvoje, to je jedan dan. A stajalo 5 dana u frizideru. Ne razumem.

Munja
23.12.2021 22:22

@Leona - Pa gospo napravite više... gospode

Leona
03.01.2022 14:47

@Munja - @Munja Shvatila sam ja, ali mislim da tekst treba da glasi: ovu smesu pripremite dva puta dnevno i uzimajte je . ....... dana, sedmica, kako god. P.S. Nema sta nisam uzela sto sam procitala u novinama. Beli luk, limun, djumbir, ren, med, celer koren, pa list, pa sa jogurtom, pa bez, i karanfilic u 2 l vode, i cimet i habukovo sirce koje sam sama pravila i opet imam i holesterol i pritisak.

Dejan Vukovic
19.01.2022 14:12

Vrhunski tekst iz kojeg mladi a i mi stariji mozemo da naucimo dosta o pcelama, njihovom zivotu i slicno.Nazalost, mi kao civilizacija nismo bas dobronamerni prema prirodi, zivotinjskom i biljnom svetu pa cak i prema pcelama koje su jako bitne za nas zivot i napredak.Nadam se da cemo samo biti dovoljno pametni pa da najbolje ili sto kazu best of bee najbolje od pčele necemo u potpunosti upropastiti

Trivuna Radodajkic
24.08.2022 12:54

Baka Anđelija malo lagucka kako ona upotrebljava đumbir kad se on u Srbiji pojavio pre desetak godina

sara
25.11.2022 14:40

Ne kompletan tekst!!!. Šta da se muti u blender ako je sve tečno, a djumbir se renda sitno!!!!. Koliko se tačno uzima!!!!!.