15:48 Lepota i Moda Recite zbogom sedoj kosi! Mešavina od 3 jeftina sastojka vraća prirodnu boju, izgledaćete kao da ste bili kod frizera!
15:29 Lepota i Moda Kako da kosa ne osedi prebrzo? Evo šta možete uradite da usporite gubljenje pigmenta, 1 stvar je ključna
12:18 Lepota i Moda Kako prekriti sede bez farbanja: Uz 1 namirnicu iz kuhinje, kosa će izgledati kao da ste izašli iz salona!
10:02 Lepota i Moda Mladoliki i moderni: Kako ošišati sedu kosu, a koji šampon je neophodan za njen sjaj i volumen
11:27 Lepota i Moda Redovno jedite ovo povrće i recite zbogom sedama: Namirnice koje usporavaju proces starenja
12:48 Lepota i Moda Ni haljina, ni duboki dekolte, svi gledaju samo u frizuru: Selma Hajek oborila sve sa nogu na crvenom tepihu, sedi pramanovi dominiraju
18:49 Ispovesti "Nešto najgore što je mogao da izgovori": Vratila se sva istraumirana sa prvog dejta, svi kažu da je trebalo da se pokupi i ode
22:00 Lepota i Moda Ukoliko želite možete na prirodan način potamneti sedu kosu: Ispirajte je ovim sastojkom i dobićete ludilo rezultate
15:47 Ispovesti Ostala je bez teksta: Pitala je ljude da pogode koliko ima godina, zanemela je od njihovih odgovora
15:56 Lepota i Moda "Domaća farba" koja može da prekrije sede: Pravi se od tri jeftina sastojka, a nema hemikalija
15:32 Poznati Zasenio je svoju prelepu ženu: Met Dejmon privukao svu pažnju na crvenom tepihu, zbog ovog detalja dobio nov nadimak
15:37 Zdravlje Kilogrami se tope kao led na suncu! Paradajz dijeta skida do 5 kg za 7 dana, žene su oduuševljene!
15:07 Horoskop Leto donosi kraj lošeg perioda: Ova 3 znaka horoskopa doživljavaju finansijski procvat, napuniće novčanike!
14:36 Zdravlje Mnogi ovo rade dok se tuširaju: Doktori kažu da odmah prestanete, jer tako ugrožavate zdravlje!
14:07 Porodica Skuplja vam se led u zamrzivaču? Stavite ovu namirnicu unutra, rešićete problem do kraja leta!
13:37 Ispovesti Mlađi brat me zove tata: Ćutao sam 12 godina, jer sam ga odgajio, nemam srca da mu kažem istinu
13:06 Dom i saveti Posne palačinke od 2 sastojka! Kuvar otkriva trik iz restorana zbog kojeg su uvek tanke i mekane!