17:15 Zdravlje Imala je upalu grla, a onda joj je stalo srce: Učiteljica (24) iznenada umrla, bakterija koju svi imamo na koži joj je razorila organizam
15:28 Ispovesti Gde su bile ovakve učiteljice kad smo mi bili mali? Kristina se malo "zaigrala" u učionici, pa razbesnela roditelje
13:05 Porodica Mama se šokirala kad je videla "ocenu" u svesci svog deteta: Pogledajte šta je odgovorila učiteljici
16:50 Ispovesti Učiteljica Irena otišla da se ispovedi, a sutradan su je pronašli mrtvu: Monah 40 godina kasnije prekršio zavet ćutanja i otkrio jezivu istinu
08:39 Porodica Šta će reći roditelji? Učiteljica ispričala koje stvari roditelji kupuju deci, a nju užasno nerviraju
11:36 Porodica Gde su bile ovakve učiteljice kad smo mi bili mali? Kristina zaigrala u učionici, pa razbesnela roditelje
17:13 Ispovesti Učiteljica pronašla sreću pored 23 godine mlađeg muškarca: "Imamo puno toga zajedničkog"
17:30 Porodica Priča jedne NASTAVNICE: "Snimam ovaj video u ime svih radnika u PROSVETI koji su morali da se suoče sa đacima nakon MASAKRA"
19:20 Ispovesti Nastavnica je pronašla UTEŠNE reči za sve uplašene đake: "Draga moja deco, strah ne držite U SEBI!"
15:55 Porodica "Za mene je ona HEROJ!": U momentu stravične tragedije učiteljičin postupak je zaista vredan divljenja!
21:00 Ispovesti Ostavila je posao UČITELJICE kako bi se brinula o DEČKU: "Ustajem pre njega kako bih mu ZAGREJALA kupatilo i spremila kupku"
10:48 Dom i saveti Hristos vaskrse ili Hristos voskrese — kako se pravilno čestita Uskrs? Evo gde svi Srbi i Srpkinje greše...
10:22 Horoskop Poravnanje Saturna i Neptuna u Ovnu: Stiže period najvećih mogućih transformacija, ovi znaci će definitivno izvući ,,deblji kraj"
09:58 Dom i saveti Nije soda bikarbona, ni sirće, a ni limun: Evo čime se najbolje uklanjaju fleke od trave sa odeće
09:26 Porodica Stari srpski običaj na Veliki petak: Evo zašto danas treba da izbegavamo ribu i viljušku
09:00 Horoskop Sreća vas zove: Ova 3 horoskopska znaka će dobiti priliv novca danas, 18. aprila, sledi im zaslužen uspeh