12:04 Zdravlje Da li voće treba da peremo u rastvoru sode bikarbone? Hemičar dr Blagojević rešilo dilemu svih Srba i otkrio koje voće se najvše prska
13:50 Dom i saveti Jagode će biti sveže kao da ste ih doneli iz bašte: Ova 2 sastojka eliminišu buđ očas posla
11:36 Ispovesti Niko ih ne voli više od njega: Jeo je jagode 12 sati bez prestanka, gledalo ga 223 miliona ljudi, evo šta mu se posle desilo
19:55 Dom i saveti Jagode vam se brzo pokvare? Šteta da ih bacate jer nisu jeftine, uradite ovo i ostaće sveže do tri nedelje!
10:37 Dom i saveti Sačuvajte jagode: Ovo je najbolji način da oterate štetočine, nema potrebe za hemikalijama
11:54 Zdravlje Stešite se bez muke: Nutricionista tvrdi da ovo voće topi salo sa stomaka, a sada ga ima svuda!
18:47 Zdravlje Potopila sam jagode u slanu vodu na pola sata: Život mi se smučio kada sam videla šta izlazi iz njih
11:26 Dom i saveti Da li sve vreme pogrešno peremo JAGODE? Uz ovaj trik sva prljavština nestaje za par minuta
17:50 Dom i saveti Svaka domaćica MORA da ima OVO u kuhinji: Evo šta vam je potrebno da bi jagode ostale duže sveže
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima
17:20 Horoskop Vikend horoskop za svaki znak Zodijaka: Problematične ljubavne scene čekaju jedan znak, Lavovi se izvukli
16:52 Porodica Gde se u Evropi najduže živi? Srbija na dnu liste sa skoro 10 godina kraćim životnim vekom od Švajcarske
16:41 Porodica Danica Crnogorčević i suprug Ivan obeležili Aranđelovdan: Ona u jeleku, on u mantiji dočekuju goste