15:06 Ispovesti "To za nju, više nije škola i ne želi da ide": Majka devojčice iz Ribnikara o progovorila kobnom danu
15:00 Porodica Emotivno pismo NASTAVNICE kida srce i vraća veru u LJUBAV: Pričajte deci o maloj HERIONI koja je bežeći od UBICE trčala da spasi brata
13:30 Porodica Potresni stihovi o stradalim ĐACIMA: Cela Srbija je ostala nema, OSAM DUŠA nastrada istog trena, zaplakala bi i granitna stena, ali njih više nema
17:30 Porodica Priča jedne NASTAVNICE: "Snimam ovaj video u ime svih radnika u PROSVETI koji su morali da se suoče sa đacima nakon MASAKRA"
14:30 Ispovesti "More poruka mi stiže od RODITELJA, jedna se izdvojila PUNA ZLA" Podelila je na svom profilu NASTAVNICA i rekla da ne zna kako će ponovo stati pred đake
13:20 Porodica "Ništa drugarstvo, samo je VAŽNO ko kakve ocene ima i koje PATIKE nosi": Kaže otac deteta koje pohađa OŠ "Vladislav Ribnikar"
12:10 Porodica Važan tekst za sve RODITELJE: "Zaboravite na trend koji podrazumeva da vodite decu na ROĐENDANE, a da im ovo bude aktivnost"
22:00 Ispovesti Sutra bi bila BALERINA, danas je više NEMA: Baletanke okačene o KLIN, slika jednog nedosanjanog sna
19:30 Porodica Sramotni komentari pojedinih učenika nakon tragedije na Vračaru: "Samo vi pustite da vam decu vaspitaju jutjuberi"
15:55 Porodica "Za mene je ona HEROJ!": U momentu stravične tragedije učiteljičin postupak je zaista vredan divljenja!
22:03 Dom i saveti Baka mi je pokazala zdraviji način prženja jaja: I ne, nije u pitanju maslinovo ulje
21:47 Poznati "Sada znam kako izgleda pakao": Slavni glumac zbog teške zavisnosti bio na ivici propasti - imao je sve, a živeo kao propalica
21:18 Dom i saveti Jedna boja cveća privlači sreću: Naše bake su verovale da donosi mir i obilje, pa su zato samo ovu nijansu birale
20:48 Ispovesti "Pogledajte šta mi je ta veštica uradila": Devojka bila puna snova pred venčanje, a onda joj je njena svekrva priredila horor scenu!
20:19 Poznati Svi su mogli da vide da nije nosila brushalter: Pevačica izašla u haljinici u kojoj se videlo sve, pa onda "potkačila" bivšeg muža!
19:49 Lepota i Moda Ne treba vam frizer: Bez agresivne hemije, sami izvucite svetle pramenove, a potrebne su vam samo 2 namirnice koje već imate