16:45 Lepota i Moda "Muškarci kako stare postaju zavodnici, a mi babe": Prelepa Hale Beri besni zbog "nepravde"
10:33 Zdravlje Uradite test stajanja na jednoj nozi: Ako ovo ne možete da uradite, vreme je da pozovete lekara
18:00 Zdravlje Naučnici znaju tajnu mladolikosti: Otkrili proces koji bi mogao da uspori znake starenja, nada za žene širom sveta
13:08 Zdravlje Doktori upozoravaju: Starenje doprinosi slabljenju jedne važne funkcije, evo kada da se obratite stručnjaku
13:03 Zdravlje Starenje nije muka: Za najveće probleme postoje jednostavna rešenja, sada je pravo vreme da se posvetite sebi
19:05 Lepota i Moda Jedna uobičajena navika može uzrokovati brže starenje: Izbegavajte grupu namirnica koja sadrži ovaj sastojak
17:03 Zdravlje Žene moraju da znaju: U ova 2 perioda života se dešavaju drastične promene u telu, otkrivaju naučnici
17:33 Zdravlje Znaci da vaše telo prebrzo stari: Obratite pažnju na ove simptome i sprečite ih na vreme, jedan je posebno koban
17:33 Lepota i Moda Ove žene ne umeju da stare: Uveliko u 30-im, a izgledaju kao tinejdžerke, evo u čemu je štos
08:42 Lepota i Moda Iritira kožu i ubrzava starenje: Stručnjaci otkrili koju grešku žene masovno prave, a ovaj korak je posebno važan
12:45 Poznati Prebrzo se ostvario njen strah: Rijaliti zvezda Kim Kardašijan isprobala viralan filter za starenje, njena reakcija je hit!
19:02 Zdravlje Da li je ovo recept za večnu mladost? Kineski naučnici tvrde da su pronašli način kako da uspore starenje i izleče bolesti
14:45 Ispovesti Svekrva me ponizila poklonom: Sve joj je preselo kad sam uradila ovo da bih joj se osvetila
14:12 Dom i saveti Žena pokazala „najbolji način“ čišćenja podova: Ljudi pukli od smeha, kritike se samo nižu!
13:42 Zdravlje Za bolje raspoloženje: Naučnici tvrde da ovaj broj koraka dnevno može ublažiti simptome depresije
13:11 Ispovesti "Mama kaže da ove godine nećeš doći": Devojčica napisala pismo Dedu Mrazu, rasplakala i najtvrđa srca
12:40 Dom i saveti Svi pogrešno kuvamo čaj: Kuvar tvrdi da ne treba koristiti prokuvalu vodu, ovo je ispravan način pripreme
12:09 Porodica Popularna imena za decu koja donose sreću: Mališani koji ih nose su uspešni i zaštićeni od nevolja