09:46 Poznati Sofija Vergara u tanga kupaćem: Zaludela muškarce širom sveta, dijetu nikada ne drži, ali uvek jede isti doručak
20:26 Poznati „Isplanirala sam svoju sahranu i natpis za spomenik“: Poznata glumica vodi tešku bitku s tumorom mozga
15:18 Poznati Poznata glumica pokazala svoju kuhinju: Izgleda kao iz bajke, a jedan detalj oduzima dah!
09:05 Poznati INTERVJU Glumica Iva Štrljić: I na ulici me zovu Dijana Erski, ta uloga mi je donela veliku radost i preko 10 nagrada
14:30 Poznati Ovo nije Anđelina Džoli! Izgledaju potpuno isto, evo ko je lepotica koju svi mešaju s poznatom glumicom
15:00 Poznati Tragična sudbina poznate glumice: Muž trošio njene pare na ljubavnicu dok se ona borila s rakom, mučio je do smrti!
18:29 Poznati Haljina pukla, grudi na izvol’te! Kejt Hadson imala peh koji je sve otkrio, kolege trčale da je zaklone!
17:40 Poznati „Izgledaš kao druga osoba, šokirana sam“: Poznata glumica se slikala bez šminke za 46. rođendan, a ljudi je napljuvali
13:06 Poznati Porodila se jedna od najlepših glumica: Prvi put je postala majka, evo kog je pola beba
16:02 Poznati „Bila sam mlada i neiskusna“: Mišel Fajfer kaže da je ovo jedini njen film kojeg se stidi
12:47 Poznati „Ne kupam se, nije mi bitno kako izgledam“: Nekada su muškarci ludeli za njom, a sada živi kao u džungli!
13:00 Poznati Retko se pojavljuje s njima: Nikol Kidman prošetala s ćerkama crvenim tepihom, ne zna se koja je lepša!
19:58 Zdravlje Koji je bolji — beli ili braon pirinač? Svi mislili da je ovaj kvalitetniji, ali otkriven arsen, šta se to dešava?
19:26 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 30. april: Jarčevi, mogući bolovi u leđima, Device će doneti važne odluke
19:01 Poznati Bijonse iskopirala Aleksandru Pirjović? Plakali ste zbog Prije, sada ćete liti suze i zbog nje, ovo je preemotivno
18:26 Horoskop Danas je Mesec ušao u Blizance, 2 znaka pretrpeće promene: Jednom se smeši priliv novca, a drugom sledi raskid i ljubavni preokret
17:59 Dom i saveti Biće lagane, šuplje i ukusne sa širokim belim vencem u sredini: Kako se prave vazdušaste krofne kakve su mesile naše bake, evo u čemu je caka
17:30 Poznati Obline u prvom planu: Pevačica se utegla u legendarnu haljinu, jedva diše, a dečko je gleda sa vatrom u očima