14:30 Poznati Ovo nije Anđelina Džoli! Izgledaju potpuno isto, evo ko je lepotica koju svi mešaju s poznatom glumicom
15:00 Poznati Tragična sudbina poznate glumice: Muž trošio njene pare na ljubavnicu dok se ona borila s rakom, mučio je do smrti!
18:29 Poznati Haljina pukla, grudi na izvol’te! Kejt Hadson imala peh koji je sve otkrio, kolege trčale da je zaklone!
17:40 Poznati „Izgledaš kao druga osoba, šokirana sam“: Poznata glumica se slikala bez šminke za 46. rođendan, a ljudi je napljuvali
13:06 Poznati Porodila se jedna od najlepših glumica: Prvi put je postala majka, evo kog je pola beba
16:02 Poznati „Bila sam mlada i neiskusna“: Mišel Fajfer kaže da je ovo jedini njen film kojeg se stidi
12:47 Poznati „Ne kupam se, nije mi bitno kako izgledam“: Nekada su muškarci ludeli za njom, a sada živi kao u džungli!
13:00 Poznati Retko se pojavljuje s njima: Nikol Kidman prošetala s ćerkama crvenim tepihom, ne zna se koja je lepša!
16:42 Poznati Ima 61 godinu, a izgleda kao boginja: Demi Mur se pojavila u skroz providnoj haljini, zgodna je do bola!
13:15 Poznati A gde si zaboravila suknju? Glumica prošetala u gaćicama i videlo se baš sve, ljudi su šokirani!
11:21 Poznati Čim je čula za SMRT mezimice, stalo je i njeno srce: Priča o majci i ćerki zbog kojih Holivud nikad više neće biti isti, njihov TRAGIČAN kraj je potresao SVET
11:19 Poznati Većina za njih ne bi rekla su "NEODOLJIVE", a za nas one to jesu: Čarobne i super TALENTOVANE glumice čija pojava nikoga ne ostavlja ravnodušnim
19:00 Porodica Dete mi tera inat: Evo zašto je dobro imati tvrdoglavog mališana, to im može pomoći u ovim situacijama
18:28 Dom i saveti Masnoća nestaje u jednom potezu: Samo 3 stvari su potrebne da kuhinjski ormarići zablistaju, zaboravite na prljavštinu
17:57 Lepota i Moda Crni blejzer je uvek u trendu: Klasičan komad koji se uklapa uz sve, a zbog ovog detalja će sve oči biti uprte u vas
17:32 Zdravlje Kilogrami nikako da se odlepe: Nutricionista kaže da svi pravimo jednu ozbiljnu grešku, zbog nje dijeta ne radi
17:00 Poznati Madona skroz podetinjila: Objavila video uz pesmu za klince, a onda je otvorila usta i šokirala svet
16:42 Dom i saveti Nikada više gumene ili suve: Ovaj sastojak palačinke čini da budu vazdušaste i mekane