15:19 Porodica "Moja svekrva je došla iz pakla": Ana je otkrila kroz kakve je muke prolazila i detalji su sve gori i gori
13:37 Ispovesti Snaja skočila na svekrvu kao furija: Svaki dan joj je pravila pakao od života, a onda joj je pao mrak na oči
09:56 Ispovesti "Zla snaja je krišom uzela DNK moje ćerke": Na kraju je sama upala u jamu koju je meni iskopala
12:52 Porodica Gordana iz Kragujevca jedva je čekala da upozna buduću snaju: "Kada je izgovorila ovo, odmah sam je izbacila napolje"
11:57 Horoskop Svekrve, obratite pažnju: Najgore snajke rađaju se u ova tri znaka, ako joj stanete na žulj, teško vama
13:01 Porodica Pozvala sam na ručak bivšeg svekra i svekrvu: Svi su se lepo najeli, a onda je usledio je horor gori od onoga u filmovima
11:24 Porodica Svekrva i svekar su pobesneli zbog jela koja sam im skuvala: Došli su na babine, a otišli uvređeni, ne razgovaraju sa mnom
08:29 Ispovesti "Pogledajte šta mi je ta zla žena uradila": Jasmina tvrdi da joj je svekrva na dan venčanja napravila pakao
12:49 Poznati Svekrva je došla da mi sredi kuću: Na zid dnevne sobe okačila je jednu fotografiju, nisam mogla da verujem koliko je zla
15:41 Ispovesti Snaja je starija od mene! Očajna sam, moj sin se ljuti što se mešam, ne znam šta da radim
19:49 Ispovesti Mama iz Niša očajna: "Svekrva me napala zbog imena koje želim da dam ćerki, ovako se ponašala kad je zadnji put došla na ručak
10:07 Ispovesti Pozvala je na ručak bivšeg svekra i svekrvu: Svi su se lepo najeli, a onda je sledio je horor gori od onoga koji gledamo u filmovima
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa