08:21 Porodica Svekrva pobesnela zbog ručka koji sam joj skuvala: Došla je na babine, a otišla besna kao ris, ne razgovara više sa mnom
11:05 Ispovesti Da li ja preterujem? Sa svekrvom ne mogu ni minut da izdržim, a sad ćemo biti pod istim krovom mesec dana, ali to nije ono najcrnje!
14:48 Ispovesti "Pogledajte šta mi je ta zla žena uradila": Jasmina tvrdi da joj je svekrva na dan venčanja napravila pakao
18:07 Ispovesti Muž je pokupio sve pare iz kuće i ostavio me samu sa bebom: Ono što je moja svekrva uradila, pamtiću dok sam živa
09:30 Ispovesti Marija se posle smrti muža udala za svekra: "Ostala sam sama sa sinovima, on je ponudio pomoć, a onda se desio odvratan obrt"
16:16 Porodica Svekrva je došla da mi sredi kuću: Na zid dnevne sobe okačila je fotografiju, nisam mogla da verujem koliko je zla
12:26 Porodica "Moja svekrva je došla iz pakla": Ana je otkrila kroz kakve je muke prolazila i detalji su sve gori i gori
14:45 Porodica "Posetili smo sina i snaju, ali dočekao nas je šok“: Sramota me je od onog što se zapravo desilo
12:13 Porodica Pozvala sam na ručak bivšeg svekra i svekrvu: Svi su se lepo najeli, a onda je usledio je horor gori od onoga u filmovima
19:50 Ispovesti Odrekla se snaje preko novina: Žena iz Niša sročila tekst, a od svake reči se diže kosa na glavi
11:25 Ispovesti "Za srce me ujela": Hoće sinu da oduzme kuću, sve zbog snaje koja je pravo lice krila 25 godina
10:08 Porodica Prema starom biblijskom verovanju: Ovo je najčistija riba za posnu trpezu – a jedna se smatra nečistom
09:58 Poznati Udala se na pragu osme decenije: Zvezda hit ženske serije u Srbiji izgovorila sudbonosno ,,da", ali ne u venčanici, nego...
09:45 Dom i saveti Ubacila je u veš mašinu plastičnu kesu: Efekat je neveovatan, a sad je koristi za svako pranje
09:07 Lepota i Moda Hit ove zime za samo 1.170 dinara: Šal koji svakoj kombinaciji daje „skup“ izgled