14:57 Ispovesti Jedva čekam da se udam da ne budem ocu na teretu: Koja muka je naterala šesnaestogodišnju devojčicu da ovako razmišlja
11:52 Porodica Sin (12) se jednog dana vratio od majke uznemiren: Kad ga je otac upitao šta se desilo - njegova rečenica ga presekla!
20:00 Porodica Tata obrijao bradu, ćerka u šoku: Devojčica (3) je imala najsmešniju reakciju na njegov novi izgled, pitala ga ovo, pa pobegla
20:32 Porodica Bacio dete (7) sa litice: Oca razapeli na mrežama zbog ovog snimka, a evo šta je zapravo on želeo
18:12 Porodica ,,Ne, Tara!": Devojčica napravila šou na rođendanu, cela Srbija komentariše ovaj trenutak!
14:35 Ispovesti U 4 ujutru probudio me vrisak deteta: Zatekla sam ga u kupatilu, gušio se, a sve zbog jednog predmeta koji pogrešno koristimo
08:05 Porodica Rođeno dete mi je reklo da me mrzi: Samo sam mirno izašla iz sobe, a kada čujete zašto, biće vam sve jasno!
17:11 Porodica Isprljaće se, možda ubosti, prehladiti, ali ne brinite: Evo zašto decu ponekad treba da pustite da hodaju bosa
20:59 Porodica Šta će vaše dete naslediti od svekrve? Dečaci liče na bake zbog ovoga, a evo šta sve devojčice pokupe
15:01 Porodica Porodila se sa 17 godina i rekli su joj da je beba umrla: 27 godina kasnije dobila je poruku koja je promenila sve
13:37 Ispovesti "Ne udajem se za njegovo slinavo derište, nego za njega": Mlada ne želi ćerku budućeg muža na svadbi, svi se pitaju da li je to normalno
15:39 Ispovesti Anu (12) roditelji svakog dana stavljaju na vagu: Ako se malo ugoji, ukidaju joj hranu, celu priču otkrila zabrinuta komšinica
10:08 Porodica Prema starom biblijskom verovanju: Ovo je najčistija riba za posnu trpezu – a jedna se smatra nečistom
09:58 Poznati Udala se na pragu osme decenije: Zvezda hit ženske serije u Srbiji izgovorila sudbonosno ,,da", ali ne u venčanici, nego...
09:45 Dom i saveti Ubacila je u veš mašinu plastičnu kesu: Efekat je neveovatan, a sad je koristi za svako pranje
09:07 Lepota i Moda Hit ove zime za samo 1.170 dinara: Šal koji svakoj kombinaciji daje „skup“ izgled