18:59 Porodica Igrala se u pesku, pa onda ostala bez teksta: Devojčica (3) nije ni slutila šta će imati u rukama, preokret je nastupio u sekundi
12:08 Poznati "U ovoj haljini ideš po dete u vrtić?!": Rijaliti zvezda digla frku među majkama, kada vidite kako se obukla, shvatićete i zašto
20:29 Ispovesti Komšinica je najstrašnije izvređala jer je "zapostavila" dete: Mama Ivana joj nije ostala dužna... "kad već napada, morala sam da se branim"
14:34 Porodica "Ne udajem se za njegovo derište, nego za njega": Mlada ne želi ćerku budućeg muža na venčanju i svi se pitaju da li je to normalno
19:58 Porodica ,,Bila sam u šoku": Mama otkrila da njen suprug ima tajnu kaznu za njihovo dete, nije mogla da veruje na šta je spreman
11:59 Poznati Poznata glumica u tajnosti dobila dete putem surogat majke: Sad je sa svima podelila srećnu vest, a evo kog je pola beba
15:01 Ispovesti Anu (12) roditelji svakog dana stavljaju na vagu: Ako se malo ugoji, ukidaju joj hranu, celu priču otkrila zabrinuta komšinica
14:06 Porodica Od kog roditelja deca nasleđuju inteligenciju? Evo šta dobijamo od mame, a šta od tate
16:13 Porodica Rodila sam mu dete, a on meni ,,lupio šamar": Muž mi je napravio haos od života, jedna sasvim obična odluka je uništila sve
17:11 Poznati Pike čeka bebu sa ljubavnicom? Šakira se potpuno slomila kada je videla njihovu fotografiju iz apoteke
19:56 Porodica "Tužno je kad drugim ženama donesu bebe, a vi vašu možete da vidite samo na slici i to u inkubatoru": Voditeljka u isto vreme doživela najtužniji i nasrećniji dan
19:01 Lepota i Moda I pretprošle, i prošle, ali i ove... ponovo su u modi setovi i to baš ovako šareni: Žene u Srbiji znaju šta je u trendu, već ih nose po ulicama — preduhitrile i slavne brendove
17:17 Porodica Odmah je poželela da pobegne: Prestravio je prizor koji je zatekla kad je prvi put ušla u stan novog dečka
16:51 Lepota i Moda Žene tvrde da je čudesno za suvu kožu: Popularan eliksir mladosti možete kupiti za 400 dinara u svakoj prodavnici
16:27 Porodica Zvuči grubo, ali psiholozi tvrde: Ako imaš ovih 7 osobina, možda tvoj IQ nije baš najviši