11:22 Zdravlje Doktorka upozorila: Magnezijum ne biste trebali da mešate sa ovim lekovima, evo u koje doba dana je najbolje da ga pijete
12:45 Zdravlje Ove vitamine nikada ne treba uzimati zajedno: "Toksične“ kombinacije mogu dovesti do oštećenja jetre
10:00 Zdravlje Slušajte lekare: Ovih 10 namirnica su bogate mineralom koji je ključan za metabolizam, evo kako da ih uvrstite u ishranu
12:10 Zdravlje Ni sa vitaminima ne treba preterivati: Doktor upozorava da ova 3 dodatka ishrani mogu izazvati bol i grčeve
09:37 Zdravlje Kada treba piti magnezijum, zavisi od tegoba koje imate: Nije svejedno u koje doba ga konzumirate
13:46 Zdravlje Doktorka upozorila: Magnezijum ne mešajte sa ovim lekovima, evo u koje doba dana je najbolje da ga pijete
19:56 Zdravlje Reguliše šećer u krvi, nesanicu i simptome PMS-a: Hit suplement koji obavezno mora da uvedete u ishranu
14:10 Zdravlje Nedostatak ovog minerala može izazvati ozbiljne komplikacije: Od srčanih problema, do neraspoloženja
10:02 Zdravlje "Imam 64 godine, a telo mi je 20 godina mlađe": Doktor tvrdi da je ovo najbolja hrana za dugovečnost i zdravlje
20:49 Zdravlje Uzimajte ga svakodnevno: Doktori toplo preporučuju ovaj ključan mineral, a evo i zašto
14:03 Zdravlje Orhideja u saksiji će cvetati cele godine! Napravite đubrivo od 1 sastojka koji sigurno imate u kući
13:30 Ispovesti Evo kako sam uhvatila muža s ljubavnicom: Pozvala sam restoran u koji je rekao da ide s prijateljima i ovo uradila
12:58 Dom i saveti Neprijatan miris iz sudopere se širi kućom? Pomešajte ova 2 sastojka i brzo ćete rešiti problem!
12:26 Porodica Čisti creva kao metla, a košta 40 dinara! Ako ga jedete svaki dan, poboljšaće varenje i ojačati imunitet
11:55 Ispovesti Samo što se nisam šlogirala! Kupila sam izgubljen kofer na aerodromu i zanemela kad sam ga otvorila
11:24 Zdravlje Zašto se krastavci prodaju u plastičnoj foliji? Svi se to pitaju, a postoje 3 važna razloga