20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
16:18 Dom i saveti Hrana koja vas podmlađuje i do 10 godina: Pet proizvoda koji skidaju godine sa lica bez ijednog tretmana
16:02 Lepota i Moda Treba li mazati lice pre spavanja? Dermatolog objasnio da li je noćna krema marketinški trik ili je zaista neophodna
18:38 Lepota i Moda Izbrišite bore za samo 30 dinara! Žene tvrde: „Ovo zateže kožu kao pravi botoks!“
15:51 Poznati Glumica pokazala pravo lice: Objavila fotografiju bez trunke šminke, žene u šoku kako izgleda!
13:38 Lepota i Moda Žene se kunu da je čudo za bore i suvu kožu: Bolje od skupih krema za lice, a košta 350 dinara!
14:21 Lepota i Moda Jedan napitak deluje kao skup kozmetički preparat: Sprečava opuštanje kože, podstiče kolagen i kožu hrani iznutra
13:14 Lepota i Moda Sindi Kraford otkrila tajnu svoje mladolikosti: Posle 50. godine koristi ove jeftine trikove za negu lica
21:40 Lepota i Moda Moja baka je uvek imala glatku kožu: Sada mi je konačno otkrila njenu tajnu i od tada sve skupe kreme više ni ne koristim
11:14 Lepota i Moda Bez bora i otečenih obraza: 8 saveta kako očuvati lepotu i sjaj kože i posle 50. godine
09:50 Lepota i Moda Bez operacija i skupih krema: Ovo je tajna mladolikog lica kraljice Leticije u šestoj deceniji
09:47 Lepota i Moda Najmoćnije anti-ejdž prirodno ulje za kožu posle 50-te: Smanjuje ožiljke, zaceljuje rane i obnavlja kolagen
09:38 Porodica Ukrasila jelku iz bajke skoro bez troška: "Verujete li da sam većinu ukrasa nabavila za sitne pare?“
09:18 Poznati Trčala 11 kilometara dnevno u štiklama: Kameron Dijaz se prisetila snimanja legendarnog filma, svi ga gledamo uoči Božića
08:50 Porodica Najlepša imena za zimske bebe: Tradicija kaže da štite od uroka i donose napredak u životu
08:27 Lepota i Moda Zimska formula za blistav ten: I po ciči zimi, vaše lice neće izgledati umorno jer je efekat mnogo dobar!
08:05 Horoskop 4 znaka dobijaju ogromnu povišicu u decembru: Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima?
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare