20:28 Horoskop Pun Mesec u Blizancima od 15. decembra donosi ključne završetke: Utiče ne sve znakove Zodijaka, ali vaša sudbina zavisi isključivo od podznaka
10:28 Horoskop Pun Mesec u Blizancima nastupa 15. decembra, poslednji je za ovu godinu: 4 znaka posebno pogođene položajem planeta, jednu šansu obavezno mora da iskoriste
08:12 Porodica Pravo medicinsko čudo: Žena sa duplom matericom rodila blizance, a zbog ovoga se smatra da je u pitanju fenomen
15:06 Porodica „Nešto si mi poznat“: Mama je snimila prvi susret preslatkih blizanaca, ova scena će vam ulepšati dan
21:07 Porodica Sara je sinu dala očevo ime: Reakcija deke raznežila je milione, nije mogao da obuzda emocije
13:04 Porodica Njen haotičan život zbunjuje mnoge: Ona je mama dva para blizanaca, ali niko nije rođen na isti datum
14:13 Porodica Najlepše bliznakinje su porasle: Evo na koga liče, otac im je zgodan do bola, a tek kakve oči ima, ženama klecaju kolena kad ih pogleda
17:02 Ispovesti Čim je videla "dve crte", rekla je ginekologu “abortiraću”: Nije želela da rodi, ali ubrzo je saznala strašnu istinu
08:56 Horoskop Ne pokušavajte da ih slažete: Od ova 3 horoskopska znaka ništa ne možete da sakrijete, oni su kao najbolji špijuni!
11:51 Porodica Trojke raspilavile 2 miliona ljudi: Mama Julija objavila video sa bebama koje smehom svima poprave raspoloženje!
16:20 Poznati Oskarovka Hilari Svonk iznenadila fanove: Objavila fotku blizanaca i otkrila njihova neobična imena
12:40 Dom i saveti Svi pogrešno kuvamo čaj: Kuvar tvrdi da ne treba koristiti prokuvalu vodu, ovo je ispravan način pripreme
12:09 Porodica Popularna imena za decu koja donose sreću: Mališani koji ih nose su uspešni i zaštićeni od nevolja
11:36 Horoskop Stiže im veliki novac krajem decembra: Ova 3 horoskopska znaka će iznenada napuniti džepove!
11:02 Dom i saveti Kako odlediti bravu na kolima: Komšija Dragan nam je otkrio provereni trik, za 10 sekundi ćete otključati auto!
10:33 Dom i saveti Recept za prženice bez jaja: Ukus im je potpuno isti, brže se prave i svi ih obožavaju!
10:00 Ispovesti Šefica me totalno iskorištava: Nakon 20 radnih dana bez prestanka mi je tražila ovo, i to na najgori mogući način