10:30 Porodica Blizanci koji su PRIVUKLI pažnju celog SVETA: Doktori kažu da nikada nisu videli toliku RAZLIKU
22:00 Porodica Sestre BLIZNAKINJE su se udale za braću blizance: Evo kako njihova deca izgledaju, niko ne može da veruje
13:00 Porodica Rodila je BLIZANCE a nakon četiri meseca je opet zatrudnela: Nakon što se ponovo porodila zadesila je TRAGEDIJA koja je sve rasplakala!
21:30 Porodica Četiri meseeca nakon što je rodila blizance zatrudnela je opet: Na pregledu je doživela šokantno saznanje!
09:36 Ispovesti Devojka je rodila BLIZANCE ali nije znala ko je OTAC: Kada je stigao DNK test, niko nije verovao, ovo je slučaj JEDAN U MILION!
17:00 Lepota i Moda Braća blizanci su se RAZLIČITO hranili: Jedan je bio VEGAN, drugi je jeo MESO, rezultati su zapanjujući
15:00 Porodica Ove trojke su preživele NEMOGUĆE: Bile su manje od DLANA, ni doktori im nisu davali nikakve šanse
16:45 Ispovesti Osećala je da se beba NE POMERA: Lekari su joj rekla da ide kući i da NE PANIČI, a posle dve nedelje je bila NAJTUŽNIJA žena na svetu
13:59 Porodica Ostala sam trudna sa blizancima: Razmak začeća je bio pet dana i ljudi misle da je ovo nemoguće
17:00 Porodica Mogu li da imam BLIZANCE? Pet faktora utiče na njihov RAZVOJ, ne morate da ih imate u porodici
09:41 Porodica Kada je bila u 21. nedelji TRUDNOĆE, doktori su joj saopštili neočekivanu vest: "Bila sam VAN SEBE, rekla sam da to nije MOGUĆE"
09:30 Horoskop Mogli bi do kraja godine da izgovore sudbonosno "DA": Ova tri znaka očekuje LJUBAV njihovog ŽIVOTA
08:45 Ispovesti Deluje LAKO, a može da bude NOĆNA mora: Ona od svojih udvarača traži nešto neobično, ne želi da gubi vreme na sastancima
08:40 Horoskop Nikada ih neće mučiti finansijki problemi: Ovi horoskopski znakovi privlače novac kao magnet
08:35 Porodica Preti li vam RAZVOD? Ako posedujete ovaj skupi predmet, velika je verovatnoća da ćete završiti sami
08:30 Porodica Učinila je sve da u 51. godini postane MAMA: Njena odluka da rodi dete se mnogima nije dopala, pa svakodnevno trpi uvrede