15:01 Porodica Istopićete se od miline: Blizanci se prvi put pogledali, njihova reakcija bi raznežila i kamen!
16:15 Porodica Blizanci razdvojeni pri rođenju vodili skoro identične živote: Sreli se sa 39 godina i ostali bez reči kad su videli svoje supruge
11:38 Horoskop Jedan znak horoskopa imaće uskoro para k’o salate: Uboli su planetarni džekpot, novac im stiže u gomilama
17:36 Porodica Raznežiće vas do suza: Tata otkrio deci da su dobili sestre bliznakinje, njihova reakcija topi i najtvrđa srca
13:09 Horoskop Svi su mislili da su Škorpije, ali ste se grdno prevarili: Ovo je najgori horoskopski znak za vezu i brak, stalno unose nemir i traže distancu
14:15 Ispovesti Žena uništena zbog strašne izdaje brata i najbolje prijateljice: Uradili su mi ono što niko normalan ne bi mogao – i to bez trunke kajanja
12:43 Horoskop Samo za jedan znak horoskopa biće ubrzo para kao salate: Neka se pripreme dobro, novac im stiže u lavinama
17:26 Horoskop Finansijski haos, poslovni pritisci, ljubavni problemi, dugovi... Pakleni jun čeka ovaj znak, evo šta treba da uradite da biste se izvukli
18:26 Horoskop Danas je Mesec ušao u Blizance, 2 znaka pretrpeće promene: Jednom se smeši priliv novca, a drugom sledi raskid i ljubavni preokret
15:23 Horoskop Nije dobro, nije dobro... Jedan horoskopski znak ostaje bez novca do kraja aprila, besparica zavladala, nije jedini na udaru
11:34 Poznati Blizanci Džej Lo napunili 17 godina: Sin Maks koji se retko pojavljuje je pljunuti otac, a evo na koga liči ćerka Em
13:45 Dom i saveti Zašto bacati pare na izolaciju? Ovo košta samo 200 dinara, nema kondezacije, a greje kao da ste stavili novu stolariju
13:20 Dom i saveti Miris luka niko ne voli: Evo kako da ga se rešite očas posla, sve stvari su vam pri ruci
12:57 Porodica "Ako uzmeš svoj deo – brata više nemaš!“: Srpkinja ostala bez svega posle smrti roditelja, jedna rečenica je slomila
12:32 Ispovesti Tražim tatinu prvu ljubav iz Skoplja: Imam njeno ime i razglednicu, pomozite mi da je pronađem!
12:09 Poznati Ima 39 godina, nosi mikro bikini: Njene vrtoglavo dugačke noge i brutalan dekolte pomutili su um muškarcima - fotke grme!
11:46 Zdravlje Sok čuva srce: Osvežavajući napitak može da smanji rizik od opasnih bolesti, bogat je vitaminom C i kalijumom