12:52 Zdravlje Kako Japanke jedu kolače, a ne goje se? Jedan ukus mogu da prevare i ubiju preteranu želju za slatkišima
12:16 Lepota i Moda Za ove sandale se otimaju Beograđanke: Nose se od Milana do Beograda, vratile su se iz 2000-ih na velika vrata!
17:05 Lepota i Moda Za ovim sandalama su Srpkinje odlepile! Ni štikle ni baletanke im nisu ravne, one su sve što vam treba ovog leta!
16:55 Lepota i Moda Proglašena je za najgoru obuću: Ako je nosite leti rizikujete povrede, infekcije, otok
19:59 Lepota i Moda Kada bi vas neko u ovome video 2014. godine, rekli bi vam: "Bljak, šta je ovo?!" A sada… Ovom trendu su se svi priklonili — najpopularnija obuća za leto 2025. godine
13:45 Dom i saveti Čak 90 odsto žena nosi pogrešan broj cipela: Ovu obuću Srbi nose svakog dana, a lekari dižu uzbunu, „prava katastrofa za kičmu"
15:50 Lepota i Moda Sa 50 izgledaju kao da im je 25: Žene iz Japana se zbog ovoga nikada ne goje, a jednu namirnicu zaobilaze u širokom luku
08:03 Zdravlje Omiljena letnja obuća nije dobar izbor za zdravlje nogu: Evo u kojim situacijama se ne preporučuje nošenje japanki
20:02 Lepota i Moda Sa 40 izgledaju kao da im je 25: Japanke se nikada ne goje, a ovo je njihov "eliksir mladosti"
14:05 Lepota i Moda Koja carica! Ona je na festivalu u Kanu nosila japanke, kada čujete zašto, razumećete je skroz
08:20 Zdravlje Japanke su najgora obuća za leto, a mnogi je nose: Doktor upozorava kakav haos pravi našem telu
11:47 Lepota i Moda Doktor upozorio: Ako imate ovu dijagnozu, više nikada ne biste trebali da nosite japanke
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac