10:15 Ispovesti Lazu iz Boleča tri puta je ujela šarka za istu nogu: "Pao sam u komu, minuti me delili od smrti, ovo me spasilo"
12:25 Ispovesti Prestravila ga je buka iz plafona, odmah pozvao pomoć: Ono šta su pronašli tamo ledi krv u žilama
14:13 Ispovesti Golim rukama uhvatila zmiju dok su je muškarci uplašeno gledali: Bez straha ušla u kancelariju i spakovala je u torbu
10:17 Dom i saveti Loš znak ili ne? Često se prepadnemo kada sanjamo zmiju, a evo šta to zapravo znači
21:00 Porodica Čudoviše od tri metra je bilo u dečakovom krevetu: Kada je majka podigla pokrivač, PRESTRAVILA SE
08:00 Ispovesti Noćna mora: Nije zatvorila PROZOR spavaće sobe, a onda je na krevetu zatekla SMRTONOSNOG gosta
08:45 Dom i saveti Sanjali ste ZMIJU: Ako ste je OVAKO videli, stara verovanja kažu da to NIJE DOBAR znak!
08:44 Dom i saveti Šta raditi ako vas ZMIJA UJEDE? Nipošto ne stavljajte LED, a ovo je PRVO što treba da URADITE
20:32 Porodica U Srbiji se pojavila NAJEZDA ZMIJA: Evo kako da NA PRVI POGLED prepoznate da li je OTROVNA ili BEZOPASNA
18:39 Poznati Ko je i kako izgleda ćerka Radoša Bajića? Krenula očevim stopama, završila 2 fakulteta, nenormalno je uspešna
17:59 Dom i saveti "Namazala sam je na obe strane daske, ostavila 20 minuta, a zatim obrisala...": Isprobajte supermoćnu domaću pastu za čišćenje daske na wc šolji, košta manje od 200 dinara
17:28 Horoskop Nedeljni horoskop od 31. marta do 6. aprila: Bikovi moraju malo više da obrate pažnju na zdravlje, Ovnovima konačno krenulo nabolje u životu
16:55 Lepota i Moda Prirodni šampon protiv opadanja kose: Porašće guste i jake vlasi uz čarobnu mešavinu od 2 sastojka iz kuhinje
16:23 Dom i saveti Jaja ne smeju da stoje na ovom mestu u frižideru: Svi su iznenađeni razlogom koji je naveo stručnjak
15:53 Porodica Cela Srbija plače sa mladom: "Od dede sam na svadbi dobila koverat, kada sam ga otvorila, reka suza mi je potekla niz obraze"