16:10 Dom i saveti Osetite li blago truli miris u kući, oprez: Može se desiti da se zmija negde zavukla
14:44 Dom i saveti Kako oterati zmije oko kuće: Posadite ovu biljku, ne podnose njen miris i odmah će pobeći iz dvorišta!
19:59 Dom i saveti Ova 4 mirisa nenormalno privlače zmije u dvorište: Evo šta treba da uradite da bi obišle vašu kuću
16:57 Ispovesti Zamalo da mu srce stane: Čoveka smrtno uplašila ogromna zmija, a evo kako se ušunjala u njegov dom
10:15 Ispovesti Lazu iz Boleča tri puta je ujela šarka za istu nogu: "Pao sam u komu, minuti me delili od smrti, ovo me spasilo"
12:25 Ispovesti Prestravila ga je buka iz plafona, odmah pozvao pomoć: Ono šta su pronašli tamo ledi krv u žilama
14:13 Ispovesti Golim rukama uhvatila zmiju dok su je muškarci uplašeno gledali: Bez straha ušla u kancelariju i spakovala je u torbu
10:17 Dom i saveti Loš znak ili ne? Često se prepadnemo kada sanjamo zmiju, a evo šta to zapravo znači
21:00 Porodica Čudoviše od tri metra je bilo u dečakovom krevetu: Kada je majka podigla pokrivač, PRESTRAVILA SE
08:00 Ispovesti Noćna mora: Nije zatvorila PROZOR spavaće sobe, a onda je na krevetu zatekla SMRTONOSNOG gosta
14:46 Zdravlje Toplotni talas i lekovi: Uzimanje ove terapije može biti kobno - proverite da li je na vašem spisku!
14:20 Lepota i Moda Pravo zlato u maloj bočici: Ulje ove biljke ne košta ni 100 dinara, a čisti i podmlađuje lice bolje od skupih seruma
13:55 Horoskop LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUL Težak period za 3 znaka – odnosi pucaju, istine izlaze na videlo
13:06 Zdravlje Lekar savetuje: Evo koliko minuta na suncu je dovoljno da pocrnite, a time i smanjite rizik od raka kože
12:46 Poznati Sada znamo ko kosi, a ko vodu nosi: Bred Pit ovakav nije bio ni pored Anđeline, jasno je kome je pripala dominacija u vezi!