16:10 Dom i saveti Osetite li blago truli miris u kući, oprez: Može se desiti da se zmija negde zavukla
14:44 Dom i saveti Kako oterati zmije oko kuće: Posadite ovu biljku, ne podnose njen miris i odmah će pobeći iz dvorišta!
19:59 Dom i saveti Ova 4 mirisa nenormalno privlače zmije u dvorište: Evo šta treba da uradite da bi obišle vašu kuću
16:57 Ispovesti Zamalo da mu srce stane: Čoveka smrtno uplašila ogromna zmija, a evo kako se ušunjala u njegov dom
10:15 Ispovesti Lazu iz Boleča tri puta je ujela šarka za istu nogu: "Pao sam u komu, minuti me delili od smrti, ovo me spasilo"
12:25 Ispovesti Prestravila ga je buka iz plafona, odmah pozvao pomoć: Ono šta su pronašli tamo ledi krv u žilama
14:13 Ispovesti Golim rukama uhvatila zmiju dok su je muškarci uplašeno gledali: Bez straha ušla u kancelariju i spakovala je u torbu
10:17 Dom i saveti Loš znak ili ne? Često se prepadnemo kada sanjamo zmiju, a evo šta to zapravo znači
21:00 Porodica Čudoviše od tri metra je bilo u dečakovom krevetu: Kada je majka podigla pokrivač, PRESTRAVILA SE
08:00 Ispovesti Noćna mora: Nije zatvorila PROZOR spavaće sobe, a onda je na krevetu zatekla SMRTONOSNOG gosta
12:35 Poznati Anđelina Džoli će od muke počupati kosu sa glave! Omiljena ćerka joj "zabola" nož u leđa - sve joj se vratilo kao bumerang, a smejala se Bredu!
12:04 Dom i saveti Kako oterati mačke iz bašte? Pospite ovu namirnicu po ćoškovima vrta i više vam neće dolaziti iz komšiluka
11:33 Zdravlje Detaljan spisak putne apoteke: Bez ovoga ne krećite na putovanje - evo šta treba obavezno da ponesete!
11:06 Poznati Emotivni slom na koncertu: Pevačica od tuge i bola u jednom trenutku prekinula nastup - nije mogla da izdrži ovo, pa se direktno obratila...
10:35 Dom i saveti Mnogo brže rashladi automobil! Otkada sam otkrila ovaj trik, klimu u kolima više ni ne koristim
10:04 Lepota i Moda Da, da, sada ovako iscrtavaju usne: Dermatološkinja zgrožena novim trendom - ovo još nije videla u svojoj karijeri!