19:51 Porodica Razvodi posle 50: Kad brak pukne, život tek počinje! Priče žena koje su odbile da trpe i sad žive punim plućima!
08:30 Ispovesti Planirala sam da ga iscedim do zadnjeg dinara, ali nisam računala na jedno: Sudbina je za mene imala potpuni drugi plan!
12:50 Porodica Alena se udala se za Turčina, a brak se pretvorio u horor: Posle tri meseca, pobegla glavom bez obzira, ‘zabranio mi prijatelje, izlazak, suknje, bio je opsednut!’
12:15 Ispovesti Ostavila muža i šestoro dece: "Svi su me pljuvali jer sam otišla – da je to uradio otac, nikom ništa"
16:21 Porodica Muž vas izluđuje i kida vam živce? E, ovako realne savete nigde nećete čuti, ako želite istinu, dobićete je!
15:27 Ispovesti Igor iz Beograda priznao: Oženio je jer je bila nevina, sad mu ceo život vodi njena familija
22:05 Porodica Posle 30 godina braka tužio ženu tvrdeći da deca nisu njegova: "Ni jedno nije na mene, ja sam zgodan, a oni kao da su pokupljeni sa ulice"
08:11 Porodica "Od kada sam se udala, nisam skuvala nijedan ručak": Žena iz Srbije se pohvalila mužem, a Balkanci osuli žestoku paljbu po njoj
11:24 Ispovesti "Razvedenu ženu nisam video da je uvenula, udatu jesam": Evo koliko muškarci u Srbiji veruju u brak
11:54 Porodica "Od kada sam se udala, nisam skuvala nijedan ručak": Žena iz Srbije se pohvalila mužem, a Balkanci osuli žestoku paljbu
20:31 Porodica Brak vam je osuđen na propast: Kada između supružnika nestane ovo, mogu da spakuju kofere- gotovo je
21:13 Poznati Da li znate čiji je ovo sin? Tata mu je vrhunski glumac, a kažu da je bolji frajer od njega iako je tek napunio 18 godina
20:45 Zdravlje Ako ne možete ovo da izgovorite i imate suva usta, zovite Hitnu pomoć: Ključno je reagovati u roku od 72 sata!
20:17 Poznati Glumica objavila potresnu vest kako bi izbegla patnju u 66. godini: "Iz prve ruke sam videla kako je to..."
19:48 Porodica 4 osobine koje dete nasleđuje isključivo od majke: Ovde očevi geni nemaju šta da traže