18:08 Zdravlje Ključ dugovečnosti se nalazi u ovom povrću: Jača srce, a povoljno utiče i na dijabetes
21:01 Zdravlje Tajna dugog života: Jednostavne stvari su ključ dugovečnosti, nije samo ishrana važna, već i jedna navika
15:10 Ispovesti Baka Lilijana (107) otkriva ključ za dug i srećan život: Od ove 2 stvari je bežala kao đavo od tamjana
16:15 Porodica Recept za dug život: Šetnja, jogurt i 'beži od budala', nauka otkriva „tajne“ žene koja je živela do 117 godine
10:02 Zdravlje Dugovečni ljudi imaju 9 navika: Male su i jednostavne, a neverovatno transformativne, probajte ih i vi
08:59 Zdravlje Dugovečni ljudi stalno rade ovih 5 stvari: Evo kako čuvaju srce, sprečavaju upale, produžavaju mladost
15:46 Ispovesti Proslavila je 107. rođendan i dalje je bistrog uma: Od dece za poklon svake godine traži ove 3 jednostavne namirnice
14:45 Zdravlje Ovi ljudi duže žive: Jedna karakteristika je zaslužna za njihovu dugovečnost, nije u pitanju ishrana
10:50 Porodica Žena rođena 1914. otkriva tajnu dugovečnosti: Na njenom spisku se našao i omiljeni slatkiš
15:16 Zdravlje Dugovečni ljudi ovako smanjuju stres: Svaki dan rade 3 iste stvari, a jedna je odlična za srce
16:01 Dom i saveti Doživeo je 104 godine i ovo je njegov savet za dug život: Ovo povrće jedite svaki dan, nema bolje hrane na zemlji
20:52 Dom i saveti Koliko često treba prati posteljinu tokom vrućina? Odgovor bi mogao da vas šokira!
20:28 Zdravlje U 45. godini mi je dijagnostikovana Alchajmerova bolest: Ovo su bili prvi simptomi koje sam primetila, a ignorisala sam ih
19:33 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 23. jul: Bikovi, slušajte šta vam srce govori, Blizanci su na udaru retrogradnog Merkura, Lav treba da uspori
19:10 Poznati Opasno vruć snimak fatalne Nemice: Poznata manekenka nema milosti - ponovo bacila muški rod u trans
18:45 Horoskop Čarobni avgust: Ova 3 znaka ulaze u eru blagostanja, a evo ko će sresti srodnu dušu na moru