10:07 Zdravlje Zdravi i dugovečni: Ljudi koji žive u ovim područjima često dočekaju 100-u, jedna prirodna stvar im pomaže u tome
16:34 Dom i saveti Pojedite 2 smokve dnevno: Nisu samo slatke – ovo voće podmlađuje, čuva srce i kosti, evo zašto su simbol dugovečnosti
12:55 Porodica Preživela Titanik, ratove i koronu: Ovo je recept najstarije žene na svetu, koja je juče proslavila 116. rođendan, "držala se samo jednog pravila"
13:15 Poznati Holivudska diva šokira izgledom u 92. godini: Pogledajte kako izgleda u kupaćem kostimu!
16:25 Zdravlje Klint Istvud je sa 95 godina pun snage: Ima jednostavnu i besplatnu formulu za dug život
12:46 Zdravlje Svi ljudi koji žive 100 godina imaju istu osobinu: Zaboravite gene, to vas čuva od bolesti i produžava život!
19:40 Zdravlje Krvna slika stogodišnjaka izgleda upravo ovako: Da li ključ dugovečnosti leži u ovakvim parametrima krvi?
15:45 Porodica Živela 122 godine i bila najstarija na svetu: Svaki dan jela ove tri namirnice – jelovnik je iznenadio ceo svet
15:44 Ispovesti Rođen iste godine kad je potonuo Titanik: Ima 113 godina i svakog petka se počasti ovim nezdravim obrokom, tvrdi da je to njegova tajna
16:55 Porodica Tajna dugovečnosti Japanaca: Genetika i nizak rast čine čudo, a evo zašto žive najduže na svetu
12:49 Zdravlje Produžava život: Ako ovo radite svakog dana, velike su šanse da ćete proslaviti 100. rođendan
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac