08:59 Zdravlje Dugovečni ljudi stalno rade ovih 5 stvari: Evo kako čuvaju srce, sprečavaju upale, produžavaju mladost
15:46 Ispovesti Proslavila je 107. rođendan i dalje je bistrog uma: Od dece za poklon svake godine traži ove 3 jednostavne namirnice
14:45 Zdravlje Ovi ljudi duže žive: Jedna karakteristika je zaslužna za njihovu dugovečnost, nije u pitanju ishrana
10:50 Porodica Žena rođena 1914. otkriva tajnu dugovečnosti: Na njenom spisku se našao i omiljeni slatkiš
15:16 Zdravlje Dugovečni ljudi ovako smanjuju stres: Svaki dan rade 3 iste stvari, a jedna je odlična za srce
16:01 Dom i saveti Doživeo je 104 godine i ovo je njegov savet za dug život: Ovo povrće jedite svaki dan, nema bolje hrane na zemlji
09:15 Zdravlje Snaga jednog dela tela otkriva koliko dugo ćete živeti: Evo kako možete da proverite da li vas zdravlje i dalje služi
17:09 Ispovesti Dobrila ima svoju tajnu dugovečnosti: Sa 97 izgleda kao da ima 60! Glumica, pevačica, dva puta se udavala za istog muškarca
09:45 Zdravlje Kako se hrane vrhunski kardiolozi: Njihov jelovnik otkriva tajnu zdravog srca i dugovečnosti
20:37 Zdravlje Ne umiru pre 90. godine i ne znaju za demenciju: Stanovnici ovog grčkog ostrva piju čaj od ovih biljaka i tako ostaju bistrog uma
08:15 Zdravlje Ovaj deo tela pokazuje koliko dugo ćete živeti: Proverite da li ste i dalje u punoj životnoj snazi
13:05 Zdravlje 'Nemojte ponoviti moju grešku': Zanemario sam zaštitu i koštalo me, Džon Sina o borbi sa karcinomom
12:46 Lepota i Moda Slavna manekenka ga nosi u Njujorku, a zašto ne biste i vi u Beogradu? Vadite ovaj ultramoderan mantil iz ormara, IN je upravo sada u Srbiji, odličan za kišu
12:20 Lepota i Moda Melina Galić zasenila Monako: Brutalan dekolte bivše žene Harisa Džinovića ostavio sve bez daha
12:03 Poznati Sve je šokiralo kakav auto voze Kejt i Vilijam: Gradom se provozali u "starudiji", nema ko se nije okrenuo i zinuo!
11:43 Poznati Ima preko 30, a još radi ovo sa mamom: Ćerka Demi Mur otkrila bizarne porodične navike, neverovatno na šta su spremne
11:20 Zdravlje Bežite od ovog voća kao đavo od tamjana: Opasno je po zdravlje čak i u malim količinama