Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : tuširanje

spavanje
21:33 Zdravlje

Navika za miran san: Uradite ovo noćas i spavaćete kao beba, smiruje telo bolje od lekova

tuširanje
09:23 Zdravlje

90 odsto ljudi ni ne opere ovaj deo tela, a najprljaviji je: Doktor kaže da odatle "kreću" sve bolesti

Shutterstock
09:33 Zdravlje

Nemojte se tuširati ujutru: Lekar objašnjava zašto je ova navika loša za naše zdravlje, evo koje vreme je najbolje

Tuširanje
14:29 Lepota i Moda

Tuširanje vrelom vodom nije uvek dobra opcija: Evo u kojim slučajevima bi trebalo da ga izbegavate, a mnogi prave ovu grešku

Kosa, lice ili stomak? Ono što prvo operete kada se TUŠIRATE otkriva da li ste vatreni u KREVETU
15:58 Zdravlje

Kosa, lice ili stomak? Ono što prvo operete kada se TUŠIRATE otkriva da li ste vatreni u KREVETU

Tuširanje
09:01 Dom i saveti

Koliko često treba da se tuširamo? Dermatolozi dali svoje mišljenje, a ovo su posledice preteranog kupanja

kosa
18:32 Zdravlje

Dobro je znati: Doktor otkriva koliko često treba da se tuširamo, nismo svesni šta radimo svojoj koži

žena
13:50 Zdravlje

Nije problem samo smrad: Evo šta se sve dešava sa telom ako se ne tuširate svaki dan

Tuširanje
20:54 Zdravlje

Koji deo tela prvo operete kad se tuširate? Svaki ima posebno značenje, govori kakve ste osoba i otkriva vaše tajne

žena
22:20 Zdravlje

Koji deo tela prvo operete? To otkriva da li ste u krevetu živa vatra ili mlaka voda

Tuširanje
09:05 Zdravlje

Štetite sopstvenom zdravlju: Svakodnevna navika ne prija vašem telu, promenite je odmah

Tuširanje
09:42 Dom i saveti

OSTARIĆETE PRE VREMENA Ako ovo radite prilikom tuširanja, pravite dugotrajna oštećenja

1 2 3 4
most-read

Najčitanije

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

uskršnja jaja
08:30 Dom i saveti

Ovako ćete dobiti vatreno crvenu boju: Potrebne su vam samo 2 namirnice za ovakva uskršnja jaja

beba
15:41 Porodica

Svi kažu da će je stići božja kazna zbog imena koje je dala sinu: "Ti si nemajka i zaslužuješ sve najgore"

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

zidovi
13:57 Dom i saveti

Zidove sam oprala smesom od dva sastojka: Rezultat me zaprepastio, izgledalo je kao da sam okrečila stan

kuće
13:30 Dom i saveti

Rashladite dom bez klime: Trikovi iz bakine kuće, nema erkondišn, nema ventilator, a ima svežina

ruže
12:10 Dom i saveti

Neće stati s cvetanjem do kraja jeseni: Rešenje iz frižidera "leči" važe ruže, a podstiče pupoljke

proteini
10:30 Dom i saveti

Šokantno otkriće u popularnim proteinskim prahovima: Istraživanje otkriva toksične sastojke

Shutterstock
10:12 Dom i saveti

Potopite ih u vodu: Ove semenke momentalno osvežavaju i vraćaju energiju, idealne za vrele dane

watch-icon

Preporučujemo

zidovi
13:57 Dom i saveti

Zidove sam oprala smesom od dva sastojka: Rezultat me zaprepastio, izgledalo je kao da sam okrečila stan

kuće
13:30 Dom i saveti

Rashladite dom bez klime: Trikovi iz bakine kuće, nema erkondišn, nema ventilator, a ima svežina

obuća
13:06 Lepota i Moda

Ako ćete ovog leta da kupite jedan par sandala, neka to budu ove: Možete da ih nađete i za 2.500 dinara

iskra Lorens
12:37 Lepota i Moda

Imaju preko 90 kilograma, nose bikini i pucaju od samopouzdanja: Ne kriju se na plaži u tunikama do kolena, briga ih za celulit i strije

ruže
12:10 Dom i saveti

Neće stati s cvetanjem do kraja jeseni: Rešenje iz frižidera "leči" važe ruže, a podstiče pupoljke

bolnica
11:45 Zdravlje

Ovih 5 pregleda ženama spasava život: Ne čekaj da bude kasno

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.