21:37 Dom i saveti Koliko dugo se kuvaju jaja? Da bi bila savršeno tvrda za kucanje, potrebno je tačno ovoliko minuta
13:35 Zdravlje Doručkovala je najmanje 2 jaja svakog dana: Nije ni slutila šta će da joj se desi nakon 7 dana, srpska dijetetičarka dala obrazloženje
14:57 Dom i saveti Nikada ne možete lepo da oljuštite jaje? Na ovaj način ćete to uraditi bez muke, a dužina kuvanja je veoma važna
22:00 Dom i saveti Pažljivo obratite pažnju: Otkrivamo vam kako da po LJUSCI prepoznate staro jaje, ali i zašto da ih držite ŠTO DALJE od drugih proizvoda u frižideru
15:39 Dom i saveti ISPECITE jaja u RERNI: Ovo morate da PROBATE, novi trik koji svim domaćicama olakšava posao u kuhinji
11:02 Ispovesti Ja sam žena koja živi s dvojicom bivših muževa: Nismo sveci - ali ja se nikada bolje u životu nisam osećala!
10:05 Dom i saveti Rastvor koji podmlađuje ljubičice: Proveren način zalivanja će potpuno osvežiti stare cvetove
22:00 Horoskop Zaslužujete samo najbolje: Nedelja, 29. jun je dan kada će 3 horoskopska znaka pronaći svoju sreću, nema mesta za tugu