14:02 Ispovesti Evo kako je Bojana otkrila da je muž vara: Da, uzela mu je telefon, ali nije to što mislite
13:18 Poznati Britni Spirs voli "loše" momke: Pop princeza muža varala sa svojim zaposlenim koji ima bogatu kriminalnu prošlost
14:03 Ispovesti Veštačka inteligencija raskrinkala njenog dečka: Sprovela eksperiment, žene oduševljene čega se setila
18:27 Poznati "Radili su na tome da se pomire i spasu brak, ali to je sve gotovo": Natali Portman se razvodi posle 11 godina
20:46 Ispovesti Godinama sam se poredila s ljubavnicom svog muža: Kada sam je videla posle 10 godina umalo se nisam srušila
11:25 Porodica Evo kako je Vesna otkrila da je muž vara: "Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje"
13:29 Ispovesti Na tavanu 10 godina skrivala ljubavnika: Muža uveravala da u kući imaju duhove, a onda napravila kobnu grešku
16:15 Porodica Petra je saznala da je dečko vara preko fotografije: Da li i vi vidite isto što i ona?
16:55 Ispovesti "Ljubavi, nemoj molim te...": Evo kako Crnogorac preklinje devojku da ga ne ostavi, veći blam skoro nismo čuli i presmešno je
14:55 Ispovesti Muž mi je poslao ovu fotku iz hotela i odmah sam znala da sam prevarena: Jedan detalj ga je odao
16:55 Ispovesti Ispovest žene koju je muž ostavio sa malom bebom: Odneo joj je sav novac iz kuće, a nikada neće zaboraviti šta je svekrva uradila za nju
16:08 Dom i saveti Milina kuhinja uvek blista, a sad je otkrila trik: „Masnoću sa ormarića lako skinem mešavinom od 3 sastojka“
15:42 Zdravlje Proverite vid kod kuće: Uradite ovaj brzi test i znaćete da li vam se dioptrija promenila i morate li kod lekara
15:17 Zdravlje Vrućina obara pritisak i možete kolabirati: Pojedite 1 namirnicu koja će ga brzo vratiti u normalu!
14:52 Porodica "Baba i deda su mi unakazili dete": Otac zabranio tašti i tastu da mu čuvaju ćerku, ne dozvoljava im da joj priđu
14:22 Dom i saveti Kako skinuti fleke od kreme za sunčanje: Spasite kupaći i odeću za plažu pomoću 2 sastojka iz kuhinje!
13:57 Porodica Malo mače zaludelo internet: Slatko je kao šećer, a svi se pitaju da li je mešanac mačke i psa!