16:30 Ispovesti Pismo terapeutu: "Prevario me je čovek od koga to nikada nisam očekivala, više nikome ne mogu da verujem"
14:49 Ispovesti "Uhvatio sam SUPRUGU sa komšijinim sinom na delu": Razočarani muškarac sada traži savet da sačuva BRAK
10:55 Poznati Zatekla je prijateljicu u KREVETU sa tadašnjim mužem: Osvetila se na originalan način, a sada se vratila LEPŠA nego ikada
09:56 Ispovesti Saznala sam da me muž vara odmah nakon venčanja: Ubrzo me upoznao sa svojom ljubavnicom
09:45 Ispovesti Muž je varao godinama, pa je rešila mu se osveti: Ocenjuje IZGLED njegovih ljubavnica, a jedna joj je na ovaj način pomogla da ga uhvati na delu
18:00 Porodica Muškarci koji VARAJU kupuju OVAKAV poklon: Žene obratite PAŽNJU i lako ćete otkriti da li je neveran!
15:35 Ispovesti Saznao je da ga je varala na POROĐAJU: Odmah sam znao da nisam OTAC, Ana je sve vreme lagala"
13:22 Ispovesti "Uvek sam znala kada muž kupuje LJUBAVNICI POKLON": Žena koja je radila kao prodavačica otkrila koji DETALJ odaje preljubnike
15:07 Ispovesti "Moja majka je MESECIMA SPAVALA sa mojim DEČKOM": Devojku su hteli da naprave LUDOM, ubeđivali je u suprotno, a onda NESTALI bez traga
14:10 Ispovesti Hteo da je oženi pa pred SVADBU saznao za njenu IZDAJU: "Nikad više neću moći da verujem ženama, IZNEVERN SAM"
14:43 Ispovesti Ženu je uhvatio u prevari sa SVEŠTENIM licem: Rekla je samo jednu rečenicu kako bi se opravdala, a on joj je sve OPROSTIO
12:40 Dom i saveti Mogu da vam podvale: Slavni kuvar otkriva koje jelo nikad ne treba naručiti u restoranu
12:10 Horoskop Ljubavni horoskop za decembar: Blizancima i Ovnovima romantika u vazduhu, Vage menjaju status...
11:15 Zdravlje Zašto je dobro jesti svinjsku mast, slaninu i luk? Nutricionistkinja ima iznenađujuće odgovore
10:50 Poznati Nakon 52 godine, otkrio da ima ćerku: Legenda "Mućki" u 84 godini doživeo šok života, "sedeo sam u kuhinji i tresao se"
10:25 Zdravlje Doktor otkrio trik iz operacione sale: Evo kako bez lekova u roku od 20 minuta spustiti krvni pritisak