08:46 Ispovesti Šta biste vi uradili? Suprug me VARA deset godina sa istom ŽENOM, ponaša se kao da je sve to potpuno NORMALNO
22:00 Poznati Niko ne može da veruje se VIlijam Levi pomirio sa suprugom: Prevario je preko 80 puta, ona ga pred svima BRANILA a sada mu je opet OPROSTILA
21:03 Ispovesti Pitali smo ekipu iz redakcije šta NIKADA ne bi oprostili PARTNERU: Postoji jedna MNOGO GORA stvar od prevare, a to ZASIGURNO nije ljubav
16:30 Ispovesti Pomoću SELFIJA otkrila da je dečko VARA: Ako sumnjate obratite pažnju, možda otkrijete "slučajno" sve!
09:38 Ispovesti "Rekao mi je da će ceo dan provesti sa porodicom": Anđela je na BIZARAN način shvatila da je DEČKO vara, a onda je sve OBJAVILA
10:42 Ispovesti Bivši suprug joj je doživeo MOŽDANI UDAR, pa u bunilu rekao SUROVU istinu: Posle 25 godina braka ne može da veruje da je tako IZIGRANA
08:00 Ispovesti Ludo me privlači KOLEGINICA, a volim svoju SUPRUGU! Ovaj muškarac priznaje svoju muku, a njegova dilema ima najskuplju cenu!
21:15 Ispovesti "Rentala sam STAN na DAN pa saznala da me dečko VARA": Ispovest Beograđanke je ŠOKIRALA javnost, kako je MOGUĆE da se sve tako potrefilo?
16:30 Porodica U BRAKU sam 20 GODINA: Tek sad sam saznala da moj MUŽ 15 godina ima AFERU sa istom ŽENOM
14:00 Porodica Mislite da vas VARA? Žena koja izlazi samo sa OŽENJENIM muškarcima otkriva način da ga uhvatite u PREVARI
11:41 Ispovesti Da li biste zamenili telefon sa PARTNEROM na tri dana? Evo šta kažu ŽENE i muškarci, sudeći po odgovorima, malo je "poštenih"
12:40 Dom i saveti Mogu da vam podvale: Slavni kuvar otkriva koje jelo nikad ne treba naručiti u restoranu
12:10 Horoskop Ljubavni horoskop za decembar: Blizancima i Ovnovima romantika u vazduhu, Vage menjaju status...
11:15 Zdravlje Zašto je dobro jesti svinjsku mast, slaninu i luk? Nutricionistkinja ima iznenađujuće odgovore
10:50 Poznati Nakon 52 godine, otkrio da ima ćerku: Legenda "Mućki" u 84 godini doživeo šok života, "sedeo sam u kuhinji i tresao se"
10:25 Zdravlje Doktor otkrio trik iz operacione sale: Evo kako bez lekova u roku od 20 minuta spustiti krvni pritisak