U suzama objavila trenutak kad je saznala da je verenik vara: Potpuno se slomila, a u komentarima su nju napali

Olja Jelić Vesti 16.09.2023 19:04 0

Jedna korisnica TikTok-a je u suzama otkrila kako je verenik varao

Devojka plače

Printscreen/TikTok

Velvet Alen objavila je na TikToku trenutak kada je saznala da njen budući suprug želi da se viđa s drugim devojkama - ali to se brzo izjalovilo. Prema rečima 22-godišnjakinje iz Kvinslenda u Australiji, nedavno je saznala da ju je verenik varao. Međutim, ljude je zbunio način na koji je saznala tešku istinu, piše The Sun.

To je zato što je bila na mreži za upoznavanje Bumble, kada je naišla na njegov profil, što ju je ostavilo slomljenog srca i u suzama. Tamo je, kako je pokazao njen video, muškarac ubacio neke osnovne informacije o sebi, poput svoje visine, kao i svoje korisničko ime na drugim platformama, uključujući Instagram i Snapchat. Međutim, dok je uznemirujuće otkriće bilo užasno, ljudi na društvenim mrežama bili su više zabrinuti zbog jednog aspekta priče - činjenice da je i sama bila na aplikaciji za upoznavanje.

 

 

 

 

Jedna zbunjena osoba se začudila: ''Čekaj. Šta ti radiš na aplikaciji?'' Drugi je bio jednako zapanjen, pa upitao: "Žao mi je, ali mogli ste da ga pronađete samo ako i vi imate profil tamo. Ili je ovo vama poslato?'' Nakon što je pokorila internet, devojka je objavila još jedan video u kom je detaljnije objasnila situaciju.

Prema njenim rečima, odlučila je da postane član Bumblea jer se njen verenik u poslednje vreme čudno ponašao i stvari su se činile pogrešnim. Umesto da objavljuje selfije, 22-godišnjakinja je prenosila snimke prirode i čak napisala u svom odeljku "O meni" razlog iza svog profila. "Proveravam da li je moj partner na ovome, jako je hladan. Tek sam juče napravila ovaj nalog..." Slučajno sam ga našla! "Pojavile su se najnovije fotografije, tako znam. Neki muškarci su mi se javljali, ali ja nisam nikome odgovarala", uzvratila je onima koji su ju optužili da je i ona sama prevarila.

Osvrćući se na situaciju, rekla je da joj je drago što je napravila profil na aplikaciji. Od nesrećnog razvoja događaja, Velvet je otkrila i da su njih dvoje otkazali venčanje, jer ga je nazvala svojim bivšim verenikom. Dobrodušni gledaoci navalili su na komentare kako bi iskazali podršku, a jedan je napisao: ''Dušo, ne moraš da se objašnjavaš! Ostani jaka, predivna si.'' Jedna korisnica je napisala: ''Uhvatila sam oca svoje dve devojčice na aplikaciji za upoznavanje... ovo boli! Budi jaka'', ''Glavu gore! Smeće se ponekad samo odnese. Sada nisi dobro, ali bićeš", savetovao je neko drugi.

Komentari (0)
Loading