18:27 Poznati "Radili su na tome da se pomire i spasu brak, ali to je sve gotovo": Natali Portman se razvodi posle 11 godina
20:46 Ispovesti Godinama sam se poredila s ljubavnicom svog muža: Kada sam je videla posle 10 godina umalo se nisam srušila
11:25 Porodica Evo kako je Vesna otkrila da je muž vara: "Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje"
13:29 Ispovesti Na tavanu 10 godina skrivala ljubavnika: Muža uveravala da u kući imaju duhove, a onda napravila kobnu grešku
16:15 Porodica Petra je saznala da je dečko vara preko fotografije: Da li i vi vidite isto što i ona?
16:55 Ispovesti "Ljubavi, nemoj molim te...": Evo kako Crnogorac preklinje devojku da ga ne ostavi, veći blam skoro nismo čuli i presmešno je
14:55 Ispovesti Muž mi je poslao ovu fotku iz hotela i odmah sam znala da sam prevarena: Jedan detalj ga je odao
16:55 Ispovesti Ispovest žene koju je muž ostavio sa malom bebom: Odneo joj je sav novac iz kuće, a nikada neće zaboraviti šta je svekrva uradila za nju
10:40 Ispovesti Varala sam muža 10 godina i to mi je spasilo brak: Ljubavnik je odigrao važnu ulogu da se ne bi razvela
12:33 Ispovesti Nikola iz Beograda na najgori način saznao da ga žena vara: "Nepoznati muškarac dolazi, seda za moj sto i kad je izgovorio ovaj broj, ceo svet mi se srušio"
09:00 Ispovesti Šta muškarci nikada ne bi voleli da saznaju? Ove informacije mogu da budu korisna nevernim ženama
19:51 Ispovesti "Muž me varao godinama, sa devojkama mlađim od naše dece": Ispovest Ljiljane iz Zemuna mora da pročita svaka žena
22:01 Zdravlje Čaj Slavice Rokvić dobar za probleme sa spavanjem: Pokazala kako ga sprema, vrlo je koristan i još nešto...
21:31 Porodica Niko ne zna koliko je važan drugi dan posle praznika: Posle Blagovesti obavezno ispoštujte ove 4 stvari, donose blagoslov
21:00 Horoskop 5 povoljnih datuma u aprilu, pripremite se: Iskoristite ih sve, ali posebno dan kada stiže pun Mesec u Škorpiji
20:29 Lepota i Moda Metoda koja je raspametila sve: Koža posle nje mekana kao kod beba, ali samo na jedan način se pravilno četka telo
20:08 Dom i saveti U koje boje nikako ne valja farbati jaja za Uskrs? Niko ne misli na ovo, a nemate pojma koliko je važno
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 8. april: Jedan znak treba da sluša unutrašnji glas, ima nešto važno da vam poruči