16:58 Ispovesti "Sin je sramno doveo drugu devojku da prespava, a u dužoj vezi je...": Otac šokiran podmuklošću svog deteta
12:00 Ispovesti Gde ima volje, ima i načina: Lažirala 5 porođaja i 12 abortusa samo da ne bi išla na posao
15:42 Ispovesti Poklon za pamćenje: Srpkinja se pred svima osvetila dečku, propao je u zemlju od sramote
14:02 Ispovesti Imam 50 godina i muž me ostavio zbog duplo mlađe žene: Zašto nisam bila dovoljno dobra za njega?
11:50 Ispovesti Ispovest žene koja je priznala mužu da ga je prevarila: Razgovor je trajao 3 i po sata, a onda je za mene krenuo pakao
12:14 Ispovesti Savršen način da saznate: Jana otkrila lukav trik kako da uhvatite preljubnika na delu, tvrdi da provereno radi
11:44 Ispovesti Hteo da je ženi, a ona ga prevarila sa njegovim rođenim bratom: Usledio je nezamisliv potez dečka očajnika
09:55 Ispovesti „Pozvala sam restoran u koji je on otišao“: Žena ispričala kako je uhvatila partnera sa ljubavnicom
10:14 Ispovesti Šok saznanje nakon 40 godina: Muž je imao aferu sa mojom najboljom prijateljicom u noći kad sam se porađala
08:37 Ispovesti Da vidite samo šta mu je uradila! Žena pred celom ulicom obrukala muža koji je prevario
15:42 Ispovesti Pukla bruka, a i brak: Šest meseci se dopisivala sa dečkom, a kad je saznala čiji je muž usledio je totalni haos
22:00 Horoskop Pritisak nestaje: Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava
21:32 Zdravlje Pomozite srcu: Jedna večernja navika može da poveća rizik od bolesti, uradite ovo kako biste se zaštitili
20:59 Lepota i Moda Pustite sedu kosu da izraste: Izgledaće prelepo ako uradite ovo, a prelaz se neće videti
20:30 Dom i saveti Stalno usisavate, a tepih je uvek prašnjav: Marta objašnjava u čemu grešite, najmanje sitnice prave ogromnu razliku
19:57 Poznati E, tek sada je zvanično: Pevačica i bivši premijer potvrdili vezu, dugo se krili, pa onda objavili ove slike
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 7. decembar: Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove