09:45 Ispovesti Kada sam to saznala, ceo svet mi se srušio: Pred očima su mi stalno bile poruke koje je pisao ljubavnici i smislila sam paklenu osvetu
13:48 Ispovesti Dala je otkaz i preselila se kod budućeg muža: Dva meseca pre venčanja, otkrila je zastrašujuću istinu o vereniku koja ju je potpuno slomila
11:31 Ispovesti Svi su znali osim mene: Verenik je prevario s prijateljicom, a zbog njene reakcije žene joj aplaudiraju!
18:50 Ispovesti Zatekla muža na gomili sa komšinicom: Nakon toga usledio je karambol neviđenih razmera
15:31 Ispovesti Nakon pregleda kod lekara, čula je suprugov razgovor telefonom: U tom trenutku, njen svet se potpuno srušio
17:03 Ispovesti Sve se sazna kad-tad! Momak poslao fotografiju svojoj devojci, a ona je zbog neobičnog detalja shvatila da je vara!
15:19 Porodica Mesecima je varao trudnu ženu: Kada joj je priznao zašto je to uradio, dobio je titulu najvećeg jadnika na svetu
16:24 Porodica Privatni detektiv otkrio 4 jasna signala da vas muž vara: Ukoliko radi ove stvari, recite "zbogom" vašem braku
11:01 Ispovesti Osveta prevarene žene oduševila masu: Njen potez je ostavio bez teksta čak i najbliže članove porodice
21:55 Ispovesti Ispao sam naivni rogonja: Supruga mi je priznala mračnu tajnu, razmišljam o odlasku, a opet...
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima
17:20 Horoskop Vikend horoskop za svaki znak Zodijaka: Problematične ljubavne scene čekaju jedan znak, Lavovi se izvukli