15:18 Ispovesti Evo kako sam ga uhvatila s ljubavnicom: Rekao je da izlazi s društvom, ali mi je nešto govorilo da to nije istina
16:00 Ispovesti Žena ga varala sa šefom: On je uradio nešto što niko nije očekivao - razveo se, pa oženio njegovu ćerku
13:22 Ispovesti „Tik pred svadbu sam saznala da me vara“: Devojka mu se brutalno osvetila, žene su oduševljene!
16:42 Ispovesti Želi da bude dobar muž, ali mu ne ide: Muškarac (38) plaća za intimne odnose drugoj, dok ga kod kuće čekaju žena i deca
17:16 Ispovesti Ispovest Srbina koji je spavao sa drugom kako bi pokazao svoje umeće: "Prevario sam devojku i možda bih to ponovo uradio"
17:08 Ispovesti Pukla bruka u selu kod Topole: Nahvatali ih u ambaru, ona udata, a on joj venčani kum, tajna prsla kao tikva!
12:24 Ispovesti Da li biste trudnoj devojci rekli da otac njenog deteta koristi Tinder? Natašino pitanje podelilo Srbiju, šta biste vi uradili?
11:34 Ispovesti Evo kako je Vesna otkrila da je muž vara: "Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje"
18:58 Poznati Pevačici najbolja prijateljica preotela muža: O njenoj surovoj osveti svi pričaju, sada je srećna i jača nego ikad!
13:22 Ispovesti Bila je Mis Jugoslavije, a muž ribar je varao bez stida: U 62. godini je i dalje prava boginja, blista pored nove ljubavi
08:27 Lepota i Moda Zimska formula za blistav ten: I po ciči zimi, vaše lice neće izgledati umorno jer je efekat mnogo dobar!
08:05 Horoskop 4 znaka dobijaju ogromnu povišicu u decembru: Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima?
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu